Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Elképesztően fáj” - Csuti hosszú interjút adott Palik Lászlónak, íme a videó

„Elképesztően fáj” - Csuti hosszú interjút adott Palik Lászlónak, íme a videó

Színes

„Elképesztően fáj” - Csuti hosszú interjút adott Palik Lászlónak, íme a videó

Színes

Promotions 20:22

Futtában beszélgetett Csuti és Palik László.

Az elmúlt héten a média tele volt Kulcsá Edina és Csuti kapcsolatáról szóló hírekkel, később Kulcsár Edina az egyik közösségi oldalán már egy kép kíséretében mutatta meg új párját, GwM-et is, aki egy nagyon híres rapper, a Youtube egyik legfelkapottabb művésze. 

A sztárpár, Csuti és Kulcsár Edina amúgy még a közösségi oldalukon adták a nyilvánosság tudtára, hogy hiába próbálták rendbe hozni a házasságukat, egy év küzdelem után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják majd tovább. A hír sokakat megdöbbentett, annak ellenére, hogy már a Nyerő páros című műsorba való belépsükkor arról ebszéltek, hogy részben azért jöttek, hogy kapcsolatukat megmentsék.

Csuti azóta már megszólalt a nyilvánosság előtt, azt mondta, hogy csalódott Kulcsár Edinában, és nem számított rá, hogy ilyen hamar már egy másik férfi mellett fogja látni őt. A rövid megszólalások után azonban most egy hosszabbat beszélgetett Palik Lászlóval, a műsorvezető műsorában, a Palikék Világa by Manná-ban.

Csuti többek arról is beszélt, hogy nagyon fáj neki ez az egész, mint elmondta:

"Elképesztően! Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van szó, vagy erre van tapasztalás...Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomor kitépőt - amikor tudod, hogy nappal van, de közben minden olyan sötét és azt hiszed, hogy éjszaka van - nem éreztem. Voltak ilyen hosszú-hosszú napjaim, de túl vagyok rajta, ezen az állapoton!"

A teljes beszélgetés megnézhető itt:

(via Blikk)

Borítókép: YouTube.com/LifeTV (screenshot)