Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi történt? Kulcsár Edina váratlan bejelentést tett, amire senki nem is számított

Mi történt? Kulcsár Edina váratlan bejelentést tett, amire senki nem is számított

Színes

Mi történt? Kulcsár Edina váratlan bejelentést tett, amire senki nem is számított

Színes

Promotions 15:29

Kulcsár Edina közösségi oldalán számolt be a hírről.

Az elmúlt napokban az újságok több hírben is beszámoltak arról, hogy Magyarország egyik leghíresebb párja, Kulcsár Edina és Csuti válik. A sztárpár még a közösségi oldalukon adták a nyilvánosság tudtára, hogy hiába próbálták rendbe hozni a házasságukat, egy év küzdelem után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják majd tovább.

A hír sokakat megdöbbentett már korábban, amikor először beszéltek kapcsolatuk nehézségeiről. Majd később az RTL Klub Nyerő páros című műsorába is azért mentek el, hogy sikerüljön megmenteni a házasságot.

Decemberben a páros még Palik László műsorában vallot őszintén kapcsolatáról:

A 24.hu amúgy korábban egy nagyon érdekes cikket közölt, amelyben azt vették jobban górcső alá, hogy a Nyerő párosban szereplő sztárpárok közül később kik döntöttek úgy, hogy elválnak. A lap beszámolója szerint Kulcsár Edina és Csuti lenne a tizedik sztárpár ebben a sorban.

Korábban a Promotions.hu számolt be arról, hogy egy hazai híresség szerint Kulcsár Edináék mindenkit megvezetnek a válásukkal azért, hogy újra címlapra kerülhessenek.

Kulcsár Edina azonban nemrégiben tisztázott mindent egy gigahosszúságú posztban a közösségi oldalán, amelyet először a Blikk szúrt ki. Edinára újra rátalált a szerelem, új választottjával, a zenész G.w.M.-mel, aza Varga Márkkal pedig egy közös képet is posztolt, illetve részletesen is írt az érzelmeiről vele kapcsolatban.

A poszt teljes erjedelmében ide kattintva érhető el.

Borítókép: Profimedia