promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Kulcsár Edina váratlan bejelentést tett, amire senki nem is számított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina közösségi oldalán számolt be a hírről.

Az elmúlt napokban az újságok több hírben is beszámoltak arról, hogy Magyarország egyik leghíresebb párja, Kulcsár Edina és Csuti válik. A sztárpár még a közösségi oldalukon adták a nyilvánosság tudtára, hogy hiába próbálták rendbe hozni a házasságukat, egy év küzdelem után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják majd tovább.

A hír sokakat megdöbbentett már korábban, amikor először beszéltek kapcsolatuk nehézségeiről. Majd később az RTL Klub Nyerő páros című műsorába is azért mentek el, hogy sikerüljön megmenteni a házasságot.

Decemberben a páros még Palik László műsorában vallot őszintén kapcsolatáról:

A 24.hu amúgy korábban egy nagyon érdekes cikket közölt, amelyben azt vették jobban górcső alá, hogy a Nyerő párosban szereplő sztárpárok közül később kik döntöttek úgy, hogy elválnak. A lap beszámolója szerint Kulcsár Edina és Csuti lenne a tizedik sztárpár ebben a sorban.

Korábban a Promotions.hu számolt be arról, hogy egy hazai híresség szerint Kulcsár Edináék mindenkit megvezetnek a válásukkal azért, hogy újra címlapra kerülhessenek.

Kulcsár Edina azonban nemrégiben tisztázott mindent egy gigahosszúságú posztban a közösségi oldalán, amelyet először a Blikk szúrt ki. Edinára újra rátalált a szerelem, új választottjával, a zenész G.w.M.-mel, aza Varga Márkkal pedig egy közös képet is posztolt, illetve részletesen is írt az érzelmeiről vele kapcsolatban.

A poszt teljes erjedelmében ide kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás