promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűtlenség miatt válnak Kulcsár Edináék? Csuti most tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és Csuti nem bírták megmenteni a házasságukat, és végül a válás mellett döntöttek.

A követőknek sokáig úgy tűnt kívülről, hogy Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata tökéletes, és hatalmas boldogságban nevelik két közös gyermeküket. Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy komoly gondokkal küzd a sztárpár – sőt, még az RTL Klub Nyerő páros című műsorába is azért mentek, mert meg akarták menteni a házasságukat, de hiába próbálkoztak, végül a válás mellett döntöttek.

„Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment. Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől. Kérjük a sajtó munkatársait, legyenek tekintettel a helyzetre, magánéleti témában nem kívánunk nyilatkozni! Köszönjük előre is a támogatásotokat!”

– közölte a szomorú hírt Kulcsár Edina.

A Nyerő párosban elhangzottak és a bejegyzés alapján Kulcsár Edináék kapcsolatát nem az tette tönkre, hogy már nem szeretik egymást, hanem az, hogy az érzelmeiket nem tudták úgy közvetíteni, hogy a párjuk átérezze azokat, így a kommunikáción csúszott el a dolog – bár sokak szerint valójában az okozta a feszültséget, hogy Csutit rengetegen támadják azzal, hogy a felesége hátán felkapaszkodva lett híres, de állítólag nem erről van szó.

Csuti nem sokkal a bejelentés után külön is nyilatkozott a válásról, és tisztázta a pletykákat, amik szerint esetleg hűtlenség állt a döntés hátterében:

„Most nem vagyok jól, de Edinával közösen hoztunk egy döntést, ami elkerülhetetlen volt. Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk. A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek”.

Itt lehet megnézni Kulcsár Edina posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás