Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi lebuktatta magát: hivatalosan is összejöttek Andrei Mangrával? – fotó

Tóth Andi lebuktatta magát: hivatalosan is összejöttek Andrei Mangrával? – fotó

Színes

Tóth Andi lebuktatta magát: hivatalosan is összejöttek Andrei Mangrával? – fotó

Színes

Promotions 11:31

Tóth Andi sokat sejtető fotót rakott ki a közösségi oldalára, amin nagyon közel került Andrei Mangrához.

Tóth Andit sokáig csak a villantásairól és a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásairól ismerték az emberek, majd bebizonyította, hogy ő egyáltalán nem egy produktum nélküli megélhetési celeb: sorra jöttek a slágerei, a Dancing with the Stars című műsorban pedig megmutatta, hogy ő nemcsak tehetséges énekes, de táncolni is remekül tud – nem csoda, hogy végül megnyerte a vetélkedőt, és belopta magát a közönség szívébe.

Már a Dancing with the Stars alatt is folyamatosan arról lehetett hallani, hogy Tóth Andi összejött a táncpartnerével, a jóképű Andrei Mangrával, de mindketten folyamatosan hangoztatták, hogy csupán barátság van köztük, semmi több. Ettől függetlenül azóta sem csitultak a feltételezett kapcsolatukról a szóbeszédek, Tóth Andi pedig most egy olyan közös képet rakott ki a táncossal, amivel csak újabb táptalajt adott a pletykáknak.

„A hercegeem”

– írta az énekesnő a fotóhoz, amin már-már „szerelmesen” tekint Andrei Mangrára, miközben szorosan egymás mellett állnak a szülinapját ünnepelve.

Tóth Andi követői persze rögtön elkezdtek kombinálni, és sokan arra jutottak, hogy ez már hivatalosan is azt jelenti, hogy ők egy párt alkotnak, és így buktatták le magukat – de elég valószínű, hogy egyáltalán nem erről van szó, vagy a híresség csupán megviccelte az embereket ezzel a bensőségesnek tűnő fotóval, és tényleg csak barátok Andrei Mangrával.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi sokat sejtető posztját:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria