promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mindenkinek hazudott” - megszólalt Kulcsár Edina közeli ismerőse
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina mindenkinek hazudott, a férjének, a barátainak. Közeli ismerőse is nagyot csalódott benne.

Kulcsár Edináék néhány napja jelentették be, hogy Csutival elválnak útjaik. Rögtön felröppent a pletyka, hogy egy harmadik fél lehet a háttérben, de Csuti ezt hamar megcáfolta. Nagyon ledöbbent az üzletember, mikor Edina a közösségi oldalán bevallotta, hogy már egy ideje együtt van új szerelmével, G.w.M-el, akit ráadásul Csuti mutatott be feleségének.

„A döntését elfogadom, mi mást tehetnék? Azt szeretném, ha a gyerekeimnek kiegyensúlyozott anyja lenne, és ehhez az kell, hogy ő lelkileg jól legyen, mert továbbra is a gyerekeim a legfontosabbak. Úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt, és azért is, bár tudom, hogy ez az élet rendje, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem. Én mutattam be őket egymásnak, és barátkoznom kell a gondolattal, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni”

- nyilatkozta a csalódott férj.

Edina és Csuti már egy éve küzdött a házasságuk helyrehozásáért, december 16-án is még együtt jelentek meg egy sajtótájékoztatón, ahol még úgy tűnt, teljesen jól megvannak egymással. Ezen az eseményen viszont ott volt Edina jelenlegi szerelme, G.w.M is, szóval feltevődik a kérdés, hogy Edina ezután a nap után kezdett el ismerkedni a zenésszel?

Januárban ugyanis a rapper közzétette az Instagram-oldalán, hogy elhagyta a családját, és a minap azt is elmondta, miért.

„Nem a volt párom hibás, ezt nem győzöm ahol csak tudom, kihangsúlyozni, de én sem. Régre visszavezethető az egész, hosszabb ideje nem laktam otthon már. A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy van ilyen”

Mint kiderült, Edina nem csak Csutinak hazudott arról, hogy van-e valakije, de a barátainak is.

„Nem tudom, mit mondjak erre. Az az igazság, hogy mikor utoljára beszéltünk Edinával, nekem sem mondta, hogy van valakije. Tegnap aztán láttam a posztját, és egyszerűen nem tudtam, mit gondoljak. Még nem beszéltem vele azóta, mert nem is tudom, mit mondanék neki. Valahol örülök, hogy újra boldog, de az, hogy nekem is hazudott, Csutinak is hazudott, mindenkinek hazudott...nagyot csalódtam benne”

- nyilatkozta a Promotions.hu-nak Edina egyik közeli ismerőse.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás