Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Mindenkinek hazudott” - megszólalt Kulcsár Edina közeli ismerőse

„Mindenkinek hazudott” - megszólalt Kulcsár Edina közeli ismerőse

Színes

„Mindenkinek hazudott” - megszólalt Kulcsár Edina közeli ismerőse

Színes

Promotions 08:38

Kulcsár Edina mindenkinek hazudott, a férjének, a barátainak. Közeli ismerőse is nagyot csalódott benne.

Kulcsár Edináék néhány napja jelentették be, hogy Csutival elválnak útjaik. Rögtön felröppent a pletyka, hogy egy harmadik fél lehet a háttérben, de Csuti ezt hamar megcáfolta. Nagyon ledöbbent az üzletember, mikor Edina a közösségi oldalán bevallotta, hogy már egy ideje együtt van új szerelmével, G.w.M-el, akit ráadásul Csuti mutatott be feleségének.

„A döntését elfogadom, mi mást tehetnék? Azt szeretném, ha a gyerekeimnek kiegyensúlyozott anyja lenne, és ehhez az kell, hogy ő lelkileg jól legyen, mert továbbra is a gyerekeim a legfontosabbak. Úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt, és azért is, bár tudom, hogy ez az élet rendje, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem. Én mutattam be őket egymásnak, és barátkoznom kell a gondolattal, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni”

- nyilatkozta a csalódott férj.

Edina és Csuti már egy éve küzdött a házasságuk helyrehozásáért, december 16-án is még együtt jelentek meg egy sajtótájékoztatón, ahol még úgy tűnt, teljesen jól megvannak egymással. Ezen az eseményen viszont ott volt Edina jelenlegi szerelme, G.w.M is, szóval feltevődik a kérdés, hogy Edina ezután a nap után kezdett el ismerkedni a zenésszel?

Januárban ugyanis a rapper közzétette az Instagram-oldalán, hogy elhagyta a családját, és a minap azt is elmondta, miért.

„Nem a volt párom hibás, ezt nem győzöm ahol csak tudom, kihangsúlyozni, de én sem. Régre visszavezethető az egész, hosszabb ideje nem laktam otthon már. A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy van ilyen”

Mint kiderült, Edina nem csak Csutinak hazudott arról, hogy van-e valakije, de a barátainak is.

„Nem tudom, mit mondjak erre. Az az igazság, hogy mikor utoljára beszéltünk Edinával, nekem sem mondta, hogy van valakije. Tegnap aztán láttam a posztját, és egyszerűen nem tudtam, mit gondoljak. Még nem beszéltem vele azóta, mert nem is tudom, mit mondanék neki. Valahol örülök, hogy újra boldog, de az, hogy nekem is hazudott, Csutinak is hazudott, mindenkinek hazudott...nagyot csalódtam benne”

- nyilatkozta a Promotions.hu-nak Edina egyik közeli ismerőse.

Borítókép: TV2 Play