Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hódi Pamela nászútra utazott, és rögtön megtörtént a baj – egy dögös fürdőruhás képen meg is mutatta

Hódi Pamela nászútra utazott, és rögtön megtörtént a baj – egy dögös fürdőruhás képen meg is mutatta

Színes

Hódi Pamela nászútra utazott, és rögtön megtörtént a baj – egy dögös fürdőruhás képen meg is mutatta

Színes

Promotions 11:42

Négy éve ismerkedett meg a férjével, de csak idén tudnak közösen lazulni egy kicsit.

Négy éve talált egymásra Hódi Pamela (Berki Krisztián nagyobbik lányának édesanyja) és a focista Tóth Bence. A pár 2020 novemberében házasodott össze, tavaly májusban pedig megszületett a kislányuk, időszerű volt tehát, hogy megejtsék a nászutat is.

Afrika és a Maldív-szigetek közül választhattak, és végül az utóbbi mellett döntöttek. Nemrég meg is érkeztek az Indiai-óceán csodálatos turistaparadicsomába, ahol reményeik szerint emlékezetes napokat fognak majd eltölteni együtt.

Ehhez képest a nászút nem indult tökéletesen, mert Pamela rettentő óvatlan volt, és lényegében 10 perc alatt vörösre égette a bőrét a napon. Mentségére legyen szólva, hogy egy rákot szeretett volna lefotózni a kislányának, Natinak, és túlságosan is arra koncentrált.

„Amikor megérkeztünk, az első dolgom az volt, hogy elővadásszam a bőröndből a szemüveget meg a pipát, és mentünk is felfedezni a közelben lévő élővilágot. Sok dolgot szeretnénk kipróbálni, úgyhogy igyekszem több tartalmat hozni nektek, mert tudom, hogy sokan szívesen fogadjátok tőlünk ezeket az élménymegosztásokat. Nem mellesleg, most van időm poszttartalmat gyártani, hisz mégiscsak a nyugalom szigetén vagyunk, vagy mi”

– ígérte meg Pamela, akinek az első napja tehát nem sült el túl jól, de lesz még ideje élményeket gyűjteni. Egy fürdőruhás fotó erejéig azért még gyorsan kiült a tengerparti homokba, igaz, ehhez egy kalapot is a fejébe nyomott, nehogy ismét megtréfálja a 31 fok körüli forróság.

Borítókép: LifeTV/Frizbi (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria