Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véget ért L. L. Junior jelenlegi és volt feleségének „csatája” – Ez lett a végeredmény!

Véget ért L. L. Junior jelenlegi és volt feleségének „csatája” – Ez lett a végeredmény!

Színes

Véget ért L. L. Junior jelenlegi és volt feleségének „csatája” – Ez lett a végeredmény!

Színes

Promotions 14:14

Elszívják a békepipát: a két hölgy közötti viszály 7 év után végre elcsendesül.

L.L. Junior nem először házas - előző kedvesével, Hopp Csillával is összekötötték annak idején életüket, majd el is váltak. Mostani kedvesével azonban nem ápolt túl jó viszonyt az ex-feleség, hosszú évekig dúlt a viszály. Csilla nagyon nehezen tudta feldolgozni az eseményeket: Junior otthagyta és Kinga mellett kötött ki végül. A sértettség és a sebek nehezen engedték meg számukra, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, ami teljesen érthető, hiszen ilyenkor nem könnyű lebontani a falakat. 

A sok vita ellenére azonban az elmúlt időszak a változás szelét hozta magával. A két hölgy között egyre inkább enyhült a feszültség, amire már Kinga válaszkommentjéből is következtethetünk.

Néhány nappal ezelőtt az egyik követő által feltett kérdésre kifejtette: mára kapcsolatuk sokat javult, sőt, egészen jó viszonyt ápolnak. 

Azóta Csilla már Junior és Kinga közös kislányával is találkozott. A csatabárd elásásával kapcsolatosan Csilla elárulta, hogy bizony igaz a harmónia létrejötte: hét hosszú hév után megbékéltek mindketten egymással.

„Való igaz, Kingával egy ideje megváltoztak körülöttünk a dolgok, jó irányba, és sokkal jobb így a lelkemnek. Kölcsönösen tiszteljük egymást, és jól tudunk együttműködni. Ez a gyerekek miatt a legfontosabb. Én is nagyon örülök, hogy így alakult” 

- mesélte L.L. Junior volt felesége. 

Borítókép: Youtube.com/lifeTV (screenshot)