promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior felesége végre tiszta vizet öntött a pohárba – Mi lesz így velük?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Boldog változás történt az énekes-dalszerző magánéletében, amely megédesíti a karácsonyát.

Újabb fejezetéhez ért L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga szövevényesnek tűnő története. A pár lassan három éve, 2019 januárjában házasodott össze titokban, és a kapcsolatuk az idők során számtalan hullámvölgyön jutott keresztül.

A Blikk értesülései szerint az énekes-dalszerző és felesége most újra egymásra találtak, kibékültek egymással, és sikeresen haladnak a házasságuk megmentésével. Kinga a nyáron költözött el közös kislányukkal, Lilikével, de a karácsonyt már ismét együtt töltik, bár még nem bútoroztak újra össze.

Érdekesség, hogy L.L. Juniornak a kislánya iránti rajongását használta ki az az elkövető is, aki nemrégiben kamu Facebook-profilt kreált a rapper-énekes nevében. Az áloldal profilképén Junior sétálgat, nyakában Lilikével, és a hamisító állítólag 50 ezer forint jutalmat ígér annak, aki megadja a számlaszámát. Az ilyen ígéretnek nem szabad bedőlni, ezt talán mondani sem kell… De térjünk vissza az igazihoz!

„Azt gondolom, egyértelmű, ha egy pár terápiára jár, akkor próbálja megmenteni a kapcsolatát. Mi Lacival együtt vagyunk, egy párt alkotunk. Én a felesége vagyok, és attól, mert most éppen nem élünk együtt, egyikünk sem megy jobbra vagy balra. Amíg szeretjük egymást, mi egy házaspár vagyunk”

– nyilatkozta Kinga a Blikknek, és a szavaiból is kitűnik, hogy a pár tényleg elszánt a kapcsolatuk új, stabilabb alapokra helyezése mellett. A közvéleményt egyébként alaposan meglepte a nő elköltözése, de aztán kiderült, hogy az idillinek tűnő kép csak álca volt, és a mélyben komoly problémák rejtőzködtek.

Jelenleg árulják a törökbálinti házat, és az a tervük, hogy a budapesti belvárosba költöznek, ahol újra együtt lakhatnak. Egyébként készülnek az ünnepekre, mint egy átlagos, kiegyensúlyozott család, és a karácsonyt csupán az árnyékolja be, hogy Kinga éppen tavaly ilyenkor veszítette el az édesanyját, Egerszegi Judit színésznőt.

„Nagyon nehéz lesz az idei karácsony. Tavaly olyan hirtelen történt minden, Lili még nagyon kicsi volt, apuban [Körtvélyessy Zsolt színész, a szerk.] is tartanom kellett a lelket, és nem is volt időm felfogni az egészet. Még nem dolgoztam fel az ő elvesztését, mondanom sem kell, hogy mennyire hiányzik”

– idézte fel Kinga a szomorú emléket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás