promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Megint csalódtam” – L.L. Juniornál végleg betelt a pohár, nyilvánosan reagált a vádakra
Borítókép:  L.L. Junior / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rosszindulatú pletyka kezdett el terjedni L.L. Juniorról és Kingáról, amit a zenész nem tudott szó nélkül hagyni, ezért nyilvánosan tisztázta a dolgokat.

Rengetegen meglepődtek pár hónappal ezelőtt, mikor kiderült, hogy elköltözött L.L. Juniortól a felesége, Körtvélyessy Kinga, ráadásul az alig több mint 1 éves lányukat is magával vitte. Jelenleg is erőn felül dolgoznak azon, hogy megmentsék a házasságukat, közben pedig elkezdődött az RTL Klubon a Nyerő páros című műsor, amiben egy kicsit a közönség is betekintést nyerhet a kapcsolatukba.

Nemrég felmerült a rosszindulatú pletyka, illetve vád, hogy a sztárpár azért ment külön, mert Kinga nem akarta betartani a roma szokásokat, ez pedig elég nagy botrányt okozott, ami mellett már L.L. Junior sem tudott szó nélkül elmenni, így egy nyilvános üzenetben öntött tiszta vizet a pohárba:

„Kérlek ne olvassatok hülyeségeket , mindnyájan más emberek vagyunk és máshogy dolgozunk fel bizonyos dolgokat, máshogyan kezelünk konfliktusokat. Cáfolom azt a mai címlapot, miszerint roma szokások miatt mentünk volna szét . Kingaval szeretjük egymást és dolgozunk a kapcsolatunkon. Ennek semmilyen etnikai vagy tradicionális oka nincsen és soha nem is volt - már a feltételezés is sértő ! Tisztelettel kérnék minden szerkesztőségben malmozó újságírót, hogy a beleegyezésünk nélkül NE publikáljanak semmilyen hülyeséget, főleg azután ne, miután Mindszentekkor délután (Lehet ennél tapintatlanabb időben!!?) hívtak és elmondtam, hogy ez egy hülyeség és nem mehet. Magyarul mondtam. Megint csalódtam. Nem baj, az élet megy tovább és lapozunk. De ne ezt a lapot! Mi azért együtt Gyönyörűszép napot kívánunk mindenkinek.

Ui: egyáltalán nincs kedvem bíróságra járni és pereskedni, de tényleg úgy tűnik, hogy más esélyt nem hagytok…”

Úgy tűnik, hogy az előadó végleg megelégelte, hogy a magánéletében vájkálnak, ezért most rendesen bekeményített – így aki legközelebb valótlanságot állít róla vagy a párjáról, az számíthat rá, hogy jó eséllyel bírósági ügy lesz a dologból.

Itt lehet megtekinteni L.L. Junior posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás