Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Iszonyatosan beteg dolog derült ki Megan Foxról – Tényleg igaz?

Iszonyatosan beteg dolog derült ki Megan Foxról – Tényleg igaz?

Színes

Iszonyatosan beteg dolog derült ki Megan Foxról – Tényleg igaz?

Színes

Baranyecz János 11:31

Új szintre emelkedett Megan Fox és Machine Gun Kelly kapcsolata.

A Transformers-széria sztárja, Megan Fox és Machine Gun Kelly egy filmforgatáson ismerkedtek meg, majd hamar megtalálták a közös nevezőt, és 2020 nyarán hivatalosan is összejöttek, nem bujkáltak tovább. A színésznő elvált a férjétől (akivel három közös gyermekük van), így semmi sem állhatott a friss pár boldogságának útjába, és jelenleg is nagyon jól érzik magukat egymással – így nem csoda, hogy nagyjából 1,5 évnyi randizás után eljött az ideje annak, hogy szintet lépjenek.

Megan Fox megosztotta a világgal, hogy Machine Gun Kelly megkérte a kezét, ő pedig természetesen igent mondott, hiszen benne megtalálta élete párját – közben pedig egy elég felkavaró dolgot is elárult, ami sokak szerint kifejezetten beteg és kiábrándító: az eljegyzés után ittak egymás véréből.

A visszajelzések alapján sokan meglepődtek ezen, bár elég valószínű, hogy Megan Fox csupán viccelt, vagy csak azt akarta elérni, hogy heves reakciót váltson ki az emberekből – sikerrel járt, hiszen valóban rengetegen megrökönyödtek ezen, de ettől függetlenül folyamatosan kapja a gratulációkat a lánykérés miatt.

Íme a megható pillanatok:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria