promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Foxot véletlenül porig alázta a pasija, és erről videó is készült
Borítókép:  Machine Gun Kelly és Megan Fox / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megan Fox megkérdezte Machine Gun Kellytől, hogy szerinte mi a rejtett tehetsége, de az énekes olyan választ adott, amivel véletlenül rendesen megalázta szerelmét.

Megan Fox és Machine Gun Kelly között csak úgy izzik a levegő, hiszen a Transformers színésznője fülig szerelmes a bevállalós rocksztárba, aki szemmel látható módon szintén teljesen odavan érte. A gerlepár most egy közös videóban szerepelt, ahol elég érdekes kérdéseket tettek fel egymásnak – és természetesen nem lett jó vége.

Megan Fox feltette Machine Gun Kellynek azt a kérdést, hogy „mi a rejtett tehetségem?”, az énekes pedig egyből valami pikáns dologra gondolt, de a szerelme figyelmeztette őt, hogy nem adhat 18+-os választ – ekkor jött a fekete leves egy meglepő és elég megalázó reakció formájában:

Machine Gun Kelly szerint az Megan Fox rejtett tehetsége, hogy nagyon okos.

Még a színésznő is megrökönyödött, hiszen ezzel azt sugallta a párja, hogy alapvetően ő butának tűnik. Megan Fox persze értékelte, hogy Machine Gun Kelly szerint elképesztően okos, de azért érezni lehetett rajta, hogy egyáltalán nem ezt a választ várta.

Íme a kellemetlen jelenet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás