promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte azonnal megállt a Föld forgása, amikor Megan Fox fehérneműre vetkőzött – képek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox a jövőre mozikba kerülő fekete komédiában kapott szerepet, amelyben egy kielégítetlen feleséget alakít.

Jövőre mutatják be a Big Gold Brick című fekete komédiát, amelynek Megan Fox lesz az egyik főszereplője. Már a trailerben sem kellett csalódnunk, hiszen a 35 éves színésznő abban is megmutatja bomba testét, mégpedig izgató fekete fehérneműben.

Az ébenfekete hajú sztár Andy Garcia kielégítetlen feleségét játssza, és így kerül újabbnál újabb bonyodalmakba. A fekete komédiát Brian Petsos írta és rendezte, aki először ült a rendezői székbe.

Fotók: Profimedia

A Big Gold Brick kultuszfilmnek lett szánva, de ezt úgysem az alkotók, hanem a nézők fogják eldönteni. A kiindulópont mindenesetre érdekes: a gazdag és befolyásos Floyd (őt alakítja Andy Garcia) véletlenül elüti a kezdő író Samuelt (Emory Cohen), akit a lábadozása idejére befogad a házába és a családjába.

A forgatás előkészítését már 2019 közepén megkezdték, és feltehetőleg a járványhelyzet is belejátszott abba, hogy a film bemutatójára csak 2022-ben kerül sor. Megan Foxot jövőre A feláldozhatók negyedik részében is láthatjuk majd.

A színésznőre egyébként a napokban a bulvársajtó is rászállt, miután felduzzadt pofival látták kijönni a plasztikai sebésztől. A sztár megpróbálta rejtegetni az arcát, ám ezzel még nyilvánvalóbbá tette, hogy szépészeti beavatkozáson esett túl.

Hol máshol, mint a puccos Beverly Hills-ben, mégpedig annál a Dr. Jason B. Diamondnál, aki például a Kardashianok rendszeres „renoválásáért” is felelős. A legvalószínűbb, hogy a színésznő ajakfeltöltésen és arcfelvarráson járt, ugyanis ezeknek a gyakori következménye az arc ideiglenes felpüffedése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás