promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgár Árpiék ripityára törtek egy BMW-t Amerikában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A feleségből kiszabadult a vadállat, ilyet ritkán lehet látni.

Durván összetörtek egy 525-ös BMW-t az éppen Floridában tartózkodó Polgár Árpiék. Az egykori műkereskedő és felesége, Tünde szerencsére nem az autópályán karamboloztak, hanem direkt estek neki kalapáccsal a sportkocsinak.

„Stresszes a nő, többször mondta már, hogy szívesen vezetné le így a feszültséget”

– magyarázta Árpi a kiszemelt roncstelep tulajdonosának, aki némi fejvakargatás után talált is nekik egy kiszuperált, motor- és váltóhibás autót. Mivel egyébként is ment volna a zúzóba, nem volt különösebben kár érte.

Árpi tehát jó férjként megvásárolta, hogy ezzel szerezzen örömet a floridai házfelújításba kissé belefáradt asszonykájának. Még egy fehér masnival is átkötötte a masinát, hogy egyértelmű legyen: ajándékba szánta a roncsot.

Másnap reggel aztán közösen keresték fel a telepet, és a mit sem sejtő Tünde szépen fel is öltözött, mert nem gondolta, hogy a férjétől kapott meglepetés ezúttal valami piszkos meló lesz.

„Biztos, hogy nem öltöztem alul, Cicus? Azt mondtad, ne vegyek szoknyát, inkább nadrágot húzzak”

– aggodalmaskodott a luxusfeleség, mire a magában jókat somolygó Árpi csupán annyit jegyzett meg, hogy magas sarkú cipőt enyhe túlzásnak érzi.

„Kapok egy BMW-t? Kicsit le kell mosni, de nagyon szép!”

– áradozott Tünde, amikor hátulról meglátta a kocsit. Még akkor sem esett le neki, hogy ezúttal nem vezetnie kell az autót, hanem totálisan szétcsapnia. Amikor pedig Árpi elárulta neki a meglepetés lényegét, először teljesen kétségbeesett, mert túl jónak tartotta a BMW-t ahhoz, hogy tönkretegye.

Végül persze belement a játékba, és nagyon élvezte a pusztítást. Amikor leütötte a jobb oldali visszapillantó tükröt, hangosan felsikoltott, és utána már nem volt megállás. Az ablakokhoz a baseball-ütő már kevés volt, ezért kapott egy nagyobb kalapácsot.

„Én elfáradtam… nagyon jól összerakták ezt az autót! Bocsássátok meg nekünk, hogy szétvertük, de már halálra volt ítélve, és mi csak megadtuk neki a kegyelemdöfést”

– mentegetőzött Tünde, akiből ezúttal sikerült kiszabadítania férjének a féktelen barbárt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás