promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Viszlát, Magyarország, ezt most lezártuk, lelépünk!” – Sokakat megdöbbentett a sztárpár döntése
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Húzós időszakban költöznek át Floridába, de megvan rá az alapos okuk.

A tél kellős közepén Polgár Árpiék teljesen kiürítették az itthoni házukat, mindent összepakoltak, biztonságba helyeztek, és jó időre elhagyták Magyarországot. Nagy kalandba vágták a fejszéjüket, a következő hónapokban az Egyesült Államokban fognak tevékenykedni.

Fotó: Profimedia

Erről a hírről hosszú videót is készítettek, elsősorban azért, nehogy bárki is keresse őket mostanában a megszokott otthonukban – akár becsületes vagy becstelen szándékkal. A lelkes feleség, Tünde elmondása szerint paprikát és pálinkát is csomagoltak azért, nehogy véletlenül honvágyuk legyen.

Valószínűleg nem is lesz, ugyanis a második hazájukba mennek, Floridába, és legalább négy hónapra terveznek. A nagy projekt pedig mi is lehetne más, mint egy jó kis lakásfelújítás. A pandémia miatt másfél-két évig hanyagolni voltak kénytelenek a tengerparti házukat, amelyre így jócskán ráfér már a renoválás.

A munkálatokat természetesen a pár YouTube-csatornáján is figyelemmel lehet kísérni, amelyen nemrég érték el a 100 ezer feliratkozót. Ahhoz képest, hogy eleinte viccből csinálták az egészet, elég sokra mentek a közösségi médiában.

„Mindenkit ki akarok elégíteni”

– fogalmazott kétértelműen Árpi, jelen esetben arra utalva, hogy szívesen foglalkoznak majd olyan témákkal, amelyeket a követőik vetnek fel számukra a kinntartózkodásuk során. Lélekben már felkészültek arra, hogy egy más Amerika várja őket, mint amit megismertek és megszerettek.

„Rettentően felmentek az ingatlanárak, a hírek szerint egy év alatt 28 százalékkal, ezért most ott vásárolni nem lehet. Ez igaz egyébként a gyűjtők által kedvelt autókra is. De megváltozott az emberek gondolkodásmódja is, és további nehézséget jelent, hogy alighanem meg kell majd küzdeniük a mesteremberekért is”

– sorolta egymás szavába vágva a pár. Annak viszont a milliárdos hajdani műkereskedő és felesége is nagyon örült, hogy (oltottan és friss PCR-teszttel) végre egyáltalán kiutazhattak, bár Zeuszt, a kutyájukat nem vihették magukkal.

Pár nappal a 2021-es év vége előtt aztán neki is estek a munkának.

„Új év, új remények, új padló”

– örömködött Tünde, mire férjura szemtelenül csak ennyit tromfolt rá:

„És új asszony!”

A stílusban már egyetértettek (costa/beach feelinget akarnak a házukba csempészni), de az anyagokban és a színekben még nem, pedig bő 150 négyzetméterre kellett burkolatot találniuk. Árpi a márványra izgult rá, különösen a hatalmas lapokra, és ezúttal Tündén volt a viccelődés sora:

„Édesem, te is tudod, hogy nem mindig a nagy méret a jó méret!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás