promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi beint az egész országnak, miközben épp a Karib-tengeren nyaral falatnyi bikiniben – fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi éppen a jól megérdemelt pihenését tölti egy meseszép helyen, ahol a középső ujjával üzent az embereknek.

Tóth Andi nemrég rendesen kiakadt azon, hogy folyton rajta csámcsog a média, ezért úgy döntött, hogy elmegy nyaralni, és közben annyi „villant”, mint még soha. Azóta már jelentkezett pár egészen forró poszttal, hiszen egyebek között fürdőzés közben kapták lencsevégre, de az nem derült ki, hogy ki is készítette a szexi képeket – bár egyesek a Dancing with the Starsos partnerére, Andrei Mangrára tippeltek.

Tóth Andi most ismét feltüzelte a követőit egy csábító poszttal, ami olyan fotókat tartalmaz, amiken bikiniben és falatnyi farmernadrágban láthatjuk őt – miközben mosolyogva, a nyelvét kinyújtva int be az egész országnak, mintha csak így akarná a tudtunkra adni, hogy neki mennyivel jobb dolga van a Karib-tengeren található Arubán, ahol jelenleg éppen 24 fok van, szóval igazán kellemes az idő.

Úgy tűnik, hogy Tóth Andi visszatért a „botrányos” viselkedéshez, amiért annyi kritikát és támadást kapott az utóbbi években – pedig sokáig úgy tűnt, hogy maga mögött hagyta ezt, hiszen a Dancing with the Starsban mindenkit lenyűgözött a professzionalizmusával.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi beintős posztját:

Itt megcsodálhatjuk őt, miközben éppen bulizni készül:

Itt pedig a bikinis testével vesz le minket a lábunkról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás