promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Megmondtam, de ti nem hittétek” – Tóth Andi az egész országot meglepte a legújabb képével
Borítókép:  YouTube / TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fantasztikus ajándékot kapott a zabolátlan csaj, ezután tényleg nem lehet őt nem észrevenni.

Olyan ajándékot kapott Tóth Andi, amitől az összes férfit megeszi a sárga irigység. A temperamentumos hölgy a néhány órája posztolt fotóján ugyanis egy neonzöld Mustang sportkocsi mellett pózol, kiöltött nyelvvel, vagányul a motorháztetőre huppanva.

„Egészen pici kislány korom óta válaszolom azt az embereknek, ha kérdezik, hogy nekem egy Mustangom lesz. 8 évesen, 15 évesen, 22 évesen. Próbáltak már lebeszélni, pró és kontrákat dobálni, de a Mustang nekem egy életérzés. Annyira hittem benne, hogy egész egyszerűen bevonzottam”

– tett szívhez szóló vallomást Andi. 2022 aztán elhozta számára ezt a csodás ajándékot, amit illő módon meg is köszönt a forgalmazónak. Hiszi, hogy a legjobb kezekbe került a csillogó paripa, másnak pedig tényleg nem marad más, mint a sóvár irigykedés.

„Megmondtam, de ti nem hittétek!”

– szúrt oda végül a kétkedőknek, a rajongóitól pedig azt kérte, hogy ha a városban találkoznak vele hatalmas csapatások közepette, akkor dobjanak neki egy puszit. Nem lesz nehéz észrevenni, az biztos.

„Megcsináltad, csajszi!”

– gratulált neki a zenész Járvás Esztella is. Andi egyébként éppen a napokban fakadt ki, hogy már jó ideje nem posztolt semmit, mégis vele foglalkozik mindenki. A nagy hallgatással talán éppen erre a fantasztikus bejelentésre készült elő?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás