promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andit fürdőzés közben fotózták le, de vajon kicsoda? – képek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andiról dögös képek készültek a nyaralásán, és mindenki azt tippelgeti, hogy vajon ki csinálta őket.

Tóth Andiból nemrég csúnyán kitört a düh, miután meglátta, hogy a média megint (vagyis inkább: még mindig) vele foglalkozik. A kiakadós videójában be is jelentette, hogy elmegy nyaralni, és annyit fog villantani, mint még soha – nos, a fiatal énekesnő tényleg elutazott egy időre, és meg is érkezett tőle az egyik első poszt, ami bizony egészen forróra sikeredett.

Tóth Andit egy aprócska, feszülős ruhában láthatjuk egy vízzel teli kádban, ahogy éppen élvezi a nyugalmat. De mivel nem selfie-ket lőtt magáról, hanem a jelek alapján valaki más készítette a fotókat, így a rajongóiban felmerült a kérdés: ki lehet az, aki ott van mellette, és lencsevégre kapja őt, amíg relaxál?

Sokan egyből a Dancing with the Stars című műsorban látott táncpartnerét, Andrei Mangrát tippelték, hiszen hiába mondta Tóth Andi többször is, hogy csak barátok, a közönség valamiért folyton összeboronálja őket. Egyelőre viszont még nem derült ki biztosan, hogy kivel van éppen az énekesnő (ha tényleg van egyáltalán vele valaki), így ez továbbra is rejtély marad.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás