promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi nyilvánosan fakadt ki, Fördős Zét mentőhelikopterrel vitték kórházba
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült az igazság Csollány Szilveszterről, míg Tóth Andi a féltékenységéről vallott Andrei Mangrának. Fördős Zét pedig kórházba szállították egy baleset után. Ezek voltak az elmúlt napok legolvasottabb cikkei.

Egy magyar kutatóorvos, aki már 20 éve a Pfizerral együtt dolgozik, elárulta, hogy Csollány Szilveszter beadatta magának a koronavírus elleni védőoltást még azelőtt, hogy kórházba került volna. Azt is elmondta, melyik vakcinát vette fel.

Ettől eltekintve aggasztóan kevés információ kerül ki az életéért küzdő olimpikonról. Hogy mi ennek az oka, arról Szilveszter pályatársa, Berki Krisztián beszélt.

Damu Roland halálhíre után rengeteg támadást kapott a színész volt párja, Vajna Tímea. Az üzletasszony nagyon sok negatív kommentet kapott a napokban a közösségi oldalán azoktól, akik szerint Tímea tönkretette Rolandot.

Korábban úgy volt, hogy Tóth Andi és Andrei Mangra együtt fogják tölteni a karácsonyt, az ünnep után viszont kiderült, hogy a profi táncos más társaságában volt. Miután tudomást szerzett róla, Andi Andrei közösségi oldalán vallott féltékenységéről.

Fördős Zé nemrég egy korábbi balesetéről beszélt, ami siklóernyőzés közben történt vele. A Konyhafőnök műsorvezetőjét aztán mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás