promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért nincs hír Csollány Szilveszterről, Berki Krisztián elmondta az igazságot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, miért nem kapunk hírt Csollány Szilveszter állapotáról.

Aggasztóan kevés információ kerül ki az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetből, ahol Csollány Szilvesztert is kezelik. Ugyan sokáig azt lehetett hallani, hogy az olimpikon oltatlanul került kórházba, egy magyar kutatóorvos nemrég a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a sportoló milyen vakcinával oltatta be magát.

A legutóbbi hírek szerint Csollány Szilveszter állapota továbbra is válságos, de sokan imádkoznak azért, hogy mihamarabb felépüljön. Berki Krisztián a Bors-nak beszélt arról, mikor találkozott először az olimpiai bajnokkal.

„Emlékszem, hogy 2002-ben, a debreceni szerenkénti világbajnokságon, ahol jómagam lólengésben próbálkoztam és kilencedik lettem, Szilveszter olimpiai bajnokként gyűrűn szerepelt. Már a közös edzéseken láttam, milyen elszántan készült a versenyre, hiszen itthon, a hazai szurkolóknak is meg akarta mutatni, milyen fantasztikus a gyűrűn. Olyan elegáns volt a szeren, olyan erős gyakorlatot mutatott be, hogy nem volt kérdés, kié lesz az első hely. Nekem hatalmas meglepetés lett volna, ha nem őt látják a legjobbnak a pontozók. (...) Szilveszterrel legutóbb a győri junior vébén találkoztam, váltottunk néhány szót, aztán mindketten mentünk a magunk dolgára. Most, naponta gondolok rá, imádkozunk érte, hogy legyen ereje a végső győzelemhez”

Berki Krisztián elárulta, hogy azért nem beszél senki Szilveszter állapotáról, mert a sportoló családja mind ez idáig nem adott erre felhatalmazást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás