promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-észlelés az M0-s autópályán, Istenes Bence dobta Csobot Adélt – ez történt 2021 októberében
Borítókép:  youtube.com/Bp-i Autósok Közössége (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk tizedik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 októberében.

1. Egy autós az M0-son olyan hátborzongató felvételt készített, amire még mindig nem sikerült értelmes magyarázatot találni, emiatt sokan úgy gondolják, hogy UFO-észlelésről van szó.

2. Az Álarcos énekes műsorvezetője dobta Csobot Adélt, de Nagy Ervin rögtön lecsapott rá. Furcsa, de vicces jelenetnek lehettünk szemtanúi az RTL Klub jelmezes showműsorában.

3. Októberben jelentették be, hogy ki lesz a házigazdája a budapesti MTV EMA show-nak, amelyet a Papp László Sportcsarnokban rendeztek meg november 14-én.

4. Az alábbi cikkben kicsit utánajártunk, hogy honnan ered a férfiak egyik kedvenc szava, az autó vagy a kocsi, és bizony sok-sok érdekességre bukkantunk ezzel kapcsolatban.

5. Októberben Schobert Lara kiposztolt egy képet a közösségi oldalára, ami alapján a legtöbben azt gondolták, hogy 18 évesen műmelleket csináltatott magának. Azóta persze az édesanyja, Rubint Réka elmondta, hogy a lánya keblei valódiak-e vagy sem.

6. Az Álarcos énekes csinos nyomozója a közösségi oldalára posztolt közös fotót új kedvencével, aki azonnal megszerette új otthonát.

[[cikk6]]

7. Ebben a hónapban Hosszú Katinka egy nagyon szexi képekkel tudatta a követőivel, hogy sikerült kipihennie magát, és visszatért Olaszországból.

8. Ebben az időszakban futott a Nyerő páros új évada az RTL Klubon, amiben a férfiak számára tartottak szépségversenyt. Kamarás Norbi azonban nagyon kiakadt a végeredményen, mivel nem ő nyert.

[[cikk8]]

9. Októberi toplistás visszatekintőnk kilencedik helyére egy izgalmas földrajzi kvíz került fel, ami alaposan megdolgoztatja az olvasók kis szürke agysejtjeit. Próbáld ki, hogy az újév első napján vajon milyen eredménnyel tudod kitölteni 2021 egyik legnehezebb tesztjét!

[[cikk9]]

10. Miután VV Vivi megnyerte a Való Világ 10. évadát, azt mondta, hogy a pénznyereményéből meg akarja csináltatni a melleit. Októberben meg is mutatta, milyen lett a végeredmény.

[[cikk10]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás