promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nimfomániás szerető szerint heti négy szex kezes bárányokká teszi a férfiakat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az erősebbik nem tagjai hajlamosak félrelépni, ha unatkoznak a hálószobában.

A gyönyörű Amy Kupps szívesen mutogatja magát a közösségi oldalakon a maga (majdnem) meztelen valójában. Korábban tanítással foglalkozott, de felhagyott a szakmájával, mert az OnlyFans erotikus oldalon nagyságrendekkel több pénzt tud keresni.

Amy emellett hivatásos szerető is (bármit is jelentsen ez), aki szívesen oktatja ki nőtársait arról, mit csinálnak rosszul a kapcsolataikban. A 32 éves bombázónak nincs lelkifurdalása akkor sem, ha nős férfiakkal fekszik össze, hiszen – véleménye szerint – a félrelépésre mindig azért kerül sor, mert a férfi otthon nem kapja meg, amire szüksége van.

Az Észak-Karolinában élő Amy úgy véli, hogy a kielégítő nemi élet a kulcsa annak, hogy az erősebbik nem tagjai ne bitangoljanak el otthonról, és hűségesek maradjanak párjukhoz. Ehhez pedig legalább heti négyszeri szexre van szükség.

„Általában a nő hibája, ha egy férfi félrelép, mert valószínűleg unatkozik otthon, és máshol keres izgalmat. Nem árt tehát néha kisminkelni magunkat, szexin öltözködni és a legjobb formánkat hozni. Ha boldog és elégedett vagy, azt a párod is észreveszi, és ő is boldog lesz”

– adott tanácsokat a dús keblű bombázó, akit egyébként korábban szintén megcsalt a férje, de már elváltak egymástól.

„Kényeztesd orálisan akkor, amikor a legkevésbé várja. Például az autóban, vagy amikor tévét néz. Gondolj vissza arra, hányszor szexeltetek a kapcsolatotok elején. Úgy gondolom, heti négy-öt alkalomra van szükség, mert a szex nagyon fontos”

– folytatta Amy szókimondóan. Tapasztalatai szerint a férfiak rengeteget fantáziálnak a szexről, és ebből lehetőleg minél többet meg kell valósítani egy párkapcsolatban. Őszinteségre, nevetésre és egy kis gátlástalanságra van szükség ahhoz, hogy a férfi és a nő összekovácsolódjon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás