promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Lékai-Kiss Ramóna szexvideója, Szabó Zsófi melleket villantott – ez történt 2021 szeptemberében
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk kilencedik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 szeptemberében.

1. Lékai-Kiss Ramóna a Mintaapák 3. évadában kapott szerepet, azonban a karaktere kellemetlen helyzetbe került, mikor nyilvánosságra került a szexvideója.

2. Szabó Zsófi elképesztő dekoltázst villantott az Álarcos énekes egyik adásában, de a folyton neki udvarló Fluor Tomit ez már egyáltalán nem hozta izgalomba.

3. Marsi Anikóról elterjedt az a pletyka, hogy babát vár új szerelmétől, ugyanis a Tények Plusz-ban sokaknak feltűnt, hogy folyton takargatja a hasát.

4. Szabó Zsófi villantós ruhája még sokáig volt téma az Álarcos énekes rajongói körében, a csinos nyomozó külön képet is posztolt a szexi szettben.

5. Szeptemberben Havas Henrik ismét botrányba keveredett, Baukó Éva pedig természetesen elég durva véleményt fogalmazott meg ezzel kapcsolatban.

6. Felbukkant egy állítólag időutazó, aki magát James Oliver-nek hívja, és azt állította, hogy egy másik galaxisból származik. Sokat mesélt arról, hogy mi történik az emberiséggel 6491-ig.

7. Kisebb feszültség alakult ki Majka és Tilla között, miután a műsorvezető kirakott pár képet a rapper esküvőjéről, és szóba hozott egy bizonyos tartozást.

8. Ebben az időszakban futott az RTL Klubon a Survivor új évada, amiben Gáspár Evelin a celebek csapatát erősítette. Egyik nap azonban a mentőnek kellett elvinnie Győzike nagyobbik lányát.

9. Szeptemberben Rubint Réka nagyon merész képpel örvendeztette meg a rajongóit, amin félmeztelenül láthattuk őt, miközben jakuzzizott.

10. Szeptember elején indult el a Sztárban sztár leszek! új évada a TV2-n, aminek válogatója alatt a zsűritagok folyamatosan egymás vérét szívták. Pápai Joci is egyszer keményen beleállt Majkába egy bizonyos lecsó miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás