promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka keményen beszólt Tillának – Eddig tartott a barátság?
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka nem kímélte Tillát, miután a műsorvezető kirakott pár képet a rapper esküvőjéről, és szóba hozott egy bizonyos tartozást.

Nemrég házasodott össze több év után Majoros Péter, azaz Majka és szerelme, a Dundikaként ismert modell, Majoros Hajni, ráadásul három napon keresztül ünnepeltek egy álomesküvő keretein belül, amin ott volt a magyar sztárvilág színe-java. Természetesen Majka egykori műsorvezetőtársa és barátja, Tilla is jelen volt a jeles eseményen, és erről meg is emlékezett az Instagram oldalán.

„Majkáék esküvőjéről itt a hajnali buli egy szép pillanata. itt mondtam meg neki, hogy elengedem a tartozásait! Majeszka én is szeretlek, és legyetek boldogok!!!!”

– írta Tilla.

Till Attila ezzel arra célzott poénkodva, hogy Majkának anyagi gondjai vannak, ami persze állítólag egyáltalán nem igaz – sőt, a pletykák szerint a rapper az ország egyik legsikeresebb előadója.

Majka rögtön viszonozta a baráti beszólást, és hasonló „kedvességgel” válaszolt Till Attilának, hiszen azzal viccelődött alaptalanul, hogy Tilla neki köszönheti a sikereit, és minden tudását, amit műsorvezetőként hétről hétre demonstrál a tévében:

„köszönjük szépen te fiujjju:).. elengedem most mar a kezed. Egyedül is meg kell állnod a helyed a televíziózásban.”

Itt lehet megnézni Tilla posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás