promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla így reagált arra, hogy Majka abbahagyná a tévézést
Borítókép:  Tények
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka egy YouTube-videóban közölte, hogy legszívesebben abbahagyná a tévézést; nem is kellett sokat várni a TV2 reakciójára, és Majka műsorvezetőtársa, Tilla is megszólalt.

Majka 2002-ben tűnt fel a ValóVilág című műsorban, majd utána két évvel megkapta első műsorvezetői munkáját a Cool TV-nél. Ezt követően belekóstolt a rádiózásba, majd 2007-ben a Viasat3-nál kezdett el dolgozni. Tíz évvel ezelőtt szerződött a TV2-höz, és azóta számtalan műsorban vett részt nemcsak műsorvezetőként, de zsűritagként is például.

Ahogy az legutóbbi YouTube.videójából kiderült, Majka komolyan elgondolkodott azon, hogy visszavonul a tévézéstől. Bár jelenleg is élő szerződése van a TV2-vel, úgy gondolja, ha lejár, nem hosszabbítaná meg.

A videó megjelenése után a Blikk megkereste Fischer Gábort, a TV2 Csoport programigazgatóját, aki az alábbiakat nyilatkozta.

„Majkával élő szerződésünk van, így amint felmerül egy számára testhezálló feladat, akkor egyeztetünk vele, ahogy eddig is, hiszen jó kapcsolatban vagyunk. Természetesen, ha úgy érzi, hogy pihenni szeretne a szerződése lejárta után, az az ő döntése”

Majka évek óta együtt vezeti a Bezár a Bazár! című műsort Tillával, aki bizonyos szempontból nem lepődött meg barátja kijelentésén.

„Régóta mondogatja, hogy bizonyos szempontból be akarja fejezni, de nagyon szeret szerepelni, azért lássuk be. Én mint barát és műsorvezetőtárs, örülnék, ha a jövőben is dolgoznánk együtt. Aztán, hogy ez tévés dolog lesz, vagy az interneten valami, az nagy kérdés. De, ismerve Majkát, várjuk ki a végét”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás