promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazudtak Csollány Szilveszterről? Döbbenetes dolog derült ki az életéért küzdő olimpikonról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig mindenki úgy tudta, Csollány Szilveszter oltatlanként került kórházba. Most váratlan fordulatot vett a sportoló esete.​

Aggasztóan keveset tudni Csollány Szilveszter állapotáról, akit jelenleg is lélegeztetőgéppel tartanak életben az egyik budapesti kórházban. Az olimpikon koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre, és mind ez idáig azt lehetett hallani róla, hogy nem volt beoltva.

Dr. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba.

„2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon. Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter! Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád”

- írta egyik korábbi posztjában a szakember, aki egy hozzászólásban cáfolta meg azt, hogy a sportoló oltatlan.

„Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most kérem mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján”

Letoha Tamás, aki már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerral, azt mondta, közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy Janssen vakcinát kapott. A Pharmacoidea ügyvezetőjének posztja és szavai rohamos tempóban terjednek a közösségi médiában.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az olimpikon nem sokkal a kórházba kerülése előtt vette fel az oltását, így gyakorlatilag ki sem tudott alakulni a megfelelő védelem a szervezetében. Ráadásul vannak, akik szerint a Janssen hatékonysága nagyon alacsony.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás