Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson édesanyja egyből elsírta magát fia nagylelkű ajándékától – megható videó

Dwayne Johnson édesanyja egyből elsírta magát fia nagylelkű ajándékától – megható videó

Színes

Dwayne Johnson édesanyja egyből elsírta magát fia nagylelkű ajándékától – megható videó

Színes

Baranyecz János 14:14

Dwayne Johnson idén igazán különleges ajándékkal kedveskedett az édesanyjának, aki nem bírta visszatartani a könnycseppeit.

Dwayne Johnson jelenleg a világ egyik legsikeresebb, legkedveltebb színésze, aki nem csupán a szórakoztató filmjeivel, hanem az inspiráló gondolataival és cselekedeteivel is nagy hatással van a közönségre – nem véletlen, hogy 283 millióan követik őt Instagramon, ezzel pedig ő Amerika legtöbb követővel rendelkező férfija a platformon.

Dwayne Johnson egy igazán elfoglalt ember, de a karácsony nála is szent, így természetesen a családjával van – szeretett édesanyját meg is lepte egy gyönyörű autóval, aminek láttán persze egyből könnyezni kezdett a 73 éves nő, és biztos, hogy sosem felejti el ezt az elképesztő élményt.

„Ez nagyon jólesett. Ma adtam karácsonyra anyukámnak egy új kocsit. Sokkot kapott. Párszor jó nagyokat sírt. Majd kicsattant az örömtől, mikor az unokái is beszálltak mellé a kocsiba. A fenébe, még a kutyám, Hobbs is sípoltatni akarta az új karácsonyi csirkéjét. Annyira hálás vagyok, hogy megtehetek ilyesmit anyukámért, akinek nem volt egyszerű élete. Ezt nem veszem félvállról. És ő sem. Boldog karácsonyt anyu, élvezd ki az új járgányod. És az Elvis lemezeidet. Szeretünk téged. Sokkal többet érdemelsz”

– írta Dwayne Johnson.

Itt lehet megnézni a megható videót, amikor Dwayne Johnson édesanyja meglátja az autót:

Borítókép: Dwayne Johnson / Profimedia