promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a Nagy Ő: Tóth Dávid ezért szakított a választottjával
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Dávid őszintén elmondta, miért szakítottak Laurával mindössze két hónap után.

Alig talált rá a szerelem, máris elveszítette. Tóth Dávid sokakat megdöbbentett, mikor A Nagy Ő utolsó adásában a 24 éves Laurát választotta. Nem is tartott sokáig a románcuk, két hónap után szakítottak is.

„Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott"

- nyilatkozott még korábban a szakításról Laura.

Tóth Dávid mind ez idáig nem beszélt kettejük rövid kapcsolatáról, de az olimpiai bajnok kajakozó nemrég a közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben magyarázta meg a műsor után történteket.

„Két hónapig voltunk együtt és ez idő alatt rájöjjöttünk, hogy nem passzolunk igazán egymáshoz. Kijöttek a különbségek, bizonyos dolgokban más volt a nézőpontunk, sokszor elbeszéltünk egymás mellett, végül rá kellett jönnünk hogy nem illünk igazán össze. A forgatást úgy fejeztük be, hogy szerelmesnek éreztem magam. Hosszú idő után először! Majd a forgatás végeztével tudtunk tényleg kettesben lenni, kamerák nélkül először beszélgetni egymással. Ekkor nyílt alkalmunk igazán megismerni egymást, ez volt a legizgalmasabb időszak.

Sajnálom, hogy végül nem jött össze kettőnk között a dolog, pedig hittük, hogy működni fog! Mielőtt megkérdeznétek: nem gondolom, hogy más lányt kellett volna választanom, akkor, ott a szívemre hallgattam és most sem döntenék másképp. Aki pedig azt mondja, hogy egy ilyen műsorban nem lehet megtalálni az igazit, annak azt üzenem: a szerelem bármikor és bárhol jöhet, meg kell adni neki az esélyt!”

- írta a Nagy Ő, aki hozzátette, hogy a mai napig jóban vannak Laurával, és tiszta szívéből azt kívánja neki, Annabellának, és a többi lánynak, akivel a műsor során megismerkedett, hogy találják meg a boldogságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás