promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rusvai Miklós ezt gondolja Kóbor János haláláról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A virológus is megszólalt az Omega frontemberének tragikus haláláról.

Kóbor János soha nem akarta beoltatni magát a koronavírus ellen, hiába könyörögtek neki a zenésztársai is. Az Omega-együttes menedzsere nemrég elárulta, mi volt az oka, hogy Mecky ennyire hevesen tiltakozott az oltás ellen.

Rusvai Miklós virológus a Ripost-nak nyilatkozott arról, mit gondol a legendás zenész haláláról:

„Nagyon sajnálom, hogy életét veszítette Kóbor János. Én is ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik az Omega, Illés, Metró zenekar zenéjén nőtt fel. Rajongtunk értük. Ők a mi korosztályunk zenekarai. Őszintén sajnálom őt. Sok jó zenét hallottunk tőle, de remélem, hogy a tragikus sorsa több oltásellenest is meggyőz”

A virológus tisztában van azzal, hogy az oltástagadók erre azt fogják mondani, hogy ebben a korban, amiben Kóbor János is volt, már teljesen mindegy, hogy beoltatja-e magát az ember, vagy sem, mert így is, úgy is meghalhat, éppen ezért hozta fel Csollány Szilveszter példáját, akit jelenleg is az egyik budapesti kórházban kezelnek, és lélegeztetőgépen van.

A szintén oltástagadó hírében álló Csollány Szilveszter viszont egy sportember, ráadásul évtizedekkel fiatalabb Kóbornál, mégis nagyon rossz állapotban van a vírus miatt. Az ő sorsa igazán meggyőző lehetne az oltásellenesek számára”

- fogalmazott Rusvai Miklós.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás