promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége az Omegának: a zenekar soha nem lép már színpadra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega menedzsere kijelentette, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is.

Kóbor János halála után azonnal felmerült a kérdés, vajon mi lesz a zenekar sorsa. Molnár György Elefánt ugyan már megszólalt ebben az ügyben, de hivatalos választ még nem kaptunk.

Az Omega menedzsere, Trunkos András azonban most szomorúan jelentette be, amit már mindenki tudott.

„Mecky-vel egy egész korszak meghalt. Vége, nincs tovább. Kóbort nem lehet helyettesíteni, elképzelhetetlen, hogy ez a zenekar hova léphetne tovább. Ahogy vége az ünnepeknek, le kell ülnünk Elefánttal és Ferivel, és közösen kell kitalálnunk, hova és hogyan tovább. Hogy mi a tisztességes, mi a méltó?”

- nyilatkozta a Bors-nak a menedzser.

Trunkos András szerint az elképzelhető, hogy lesz egy olyan ”happening”, ahol odavetítik az elhunyt zenésztársakat is, de ha az Omegának annyi pénze lenne, még azt is megcsinálnák, amit az ABBA, és az avatárjaikkal koncerteznének. De mindez csupán felvetés, valójában ő sem tudja, mi lesz most.

„Valójában elképzelésünk sincs, hogy mi legyen. Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Omega néven többé nem lép zenekar színpadra”

- fogalmazott a menedzser.

Kóbor Jánostól szűk családi körben fognak búcsút venni, hamvait a Balatonba fogják szórni. A rajongók a budapesti Bazilikában búcsúzhatnak majd el tőle, egy eddig még nem tisztázott időpontban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás