Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tényleg ez a csodatestű bombázó ByeAlex új barátnője?

Tényleg ez a csodatestű bombázó ByeAlex új barátnője?

Színes

Tényleg ez a csodatestű bombázó ByeAlex új barátnője?

Színes

Promotions 08:38

Azt pletykálják, hogy egy gyönyörű modell rabolta el ByeAlex szívét, ezért a kíváncsiságtól vezérelve megnéztük, vajon ki lehet a szerencsés hölgy.

Hamar letarolta a magyar médiát az a szóbeszéd, hogy az X-Faktor mentora, ByeAlex becsajozott. Ezt arra alapozzák az emberek, hogy az énekes Insta Storyjaiban megjelent egy rejtélyes hölgy, akivel az egyik képen egészen lenge öltözékben italozgatnak – majd persze az is csak olaj volt a pletyka tüzére, hogy a Blikkben ezt nyilatkozta ByeAlex egyik állítólagos ismerőse:

„Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával. Egyáltalán nem bujkálnak, csinálnak közös programokat, gyakran járnak étterembe randizni, ismerkednek. Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. A közeli barátainak Alex már mesélt is a lányról, de egyelőre nem sok mindenkinek mutatta be őt.”

Az NLC is folytatott egy kis nyomozást azzal kapcsolatban, hogy vajon ki lehet pontosan ByeAlex szívének új választottja, illetve különböző platformokon is „megerősítették”, hogy kiről van szó – így minden jel arra utal, hogy ő az emlegetett modell, Benjamina, aki meghódította Alex szívét.

Ezt persze még nem szabad biztosra venni, hiszen ByeAlex hivatalosan még nem erősítette meg a kapcsolatot.

Borítókép: ByeAlex / rtl.hu