promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György gyászol, rosszul lett a hír hallatán
Borítókép:  youtube.com/Szóbeli (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korda György a szívéhez kapott, mikor meghallotta, mi történt.

Az egész országot megrendítette a hír, hogy 76 éves korában elhunyt a híres magyar táncdalénekes, Ambrus Kiry, aki a '60-as éves popsztárja volt. 16 éves volt, mikor felfedezték a tehetségét, angol és olasz nyelven jelentek meg slágerei és a keleti blokk szinte össze országában volt turnézni.

Pályatársai összetörtek, mikor értesültek a halálhíréről, Zalatnay Sarolta nem tudja feldolgozni, hogy mostanában mindig búcsúzniuk kell valakitől.

„Annak idején népszerűbb énekesnő volt, mint a hármas, amit Koncz Zsuzsával és Kovács Katival mi alkottunk. Állati szép hangú, gyönyörű lányként marad meg az emlékezetemben, nagyon sajnáltam, hogy korán otthagyta a színpadot. Azt hallotta, hogy a külsejével nem volt megelégedve, ezért vonult vissza. Más fordulatot vett az élete, az utóbbi években csak ritkán találkoztunk, de mindig nagyon örültünk egymásnak. A régi duettpartnerem már csak az égben zenél, talán ott új életre kelnek a különleges dallamai”

– nyilatkozott a Borsnak Cini.

Ambrus Kiry pályatársai között volt Korda György is, aki mind ez idáig nem is tudott róla, hogy az énekesnő eltávozott. Gyuri bácsi a Bors munkatársától tudta meg a szörnyű hírt, de a reakciója mondhatni ijesztő volt. Balázs Klári volt kénytelen beszélni helyette.

„Az az igazság, hogy a napokban nem olvastunk, nem néztünk híreket. Nagyon-nagyon szíven ütött”

Hogy a Korda-házaspár hogyan reagált Ambrus Kiry halálhírére, azt IDE kattintva nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás