promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a szuperzseniális Rex felügyelő-sorozat sztárja, Moser nyomozó, azaz Tobias Moretti - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ezredforduló egyik legnépszerűbb sorozata volt Magyarországon.

A Rex felügyelő című széria Magyarországon először a TV2 csatornán futott 1998-tól, a sorozatot egy nemzet zárta szívébe már a kezdetektől. Az osztrák fővárosban, Bécsben forgatott sorozat főszereplője Moser felügyelő volt, akit Tobias Moretti játszott.

A sorozatot hétről hétre milliók követték, ha ma egy társasági beszélgetés közben csak említés szintjén feljönnek a legendás szavak egymás után, hogy Rex felügyelő, mindenki azonnal tudja, hogy miről van szó.

Voltak olyan epizódok, amelyeket több mint 3 millió magyar nézett, a magyar televíziózás történetében olyan robbanásszerű sikert ért el a széria, amelyre korábban még nem volt példa.

Az ikonikus főcímdal:

Tobias Moretti nemrégiben töltötte be a 62. életévét, a tiroli színész pedig a Rex felügyelő után is számtalan filmben játszott még, nagy szerelme azonban mindig is a színház maradt. És bár Richard Moser nyomozóként ért fel népszerűsége csúcsára, a sorozatot 4 év után otthagyta, hogy újra szerelmének hódoljon inkább, ezért a szériában kénytelenek voltak őt "megölni" a forgatókönyvírók.

Moretti igazi természeti ember, tiroli birtokán ma szarvasmarha-tenyésztéssel is foglalkozik. Feleségével közösen vezetik a gazdaságot. a színésznek három lánya is van, akik közül a legidősebb, Antonia maga is színész.

Moretti tavaly, Beethoven születésének 250 évfordulójára készült filmben magát a zeneszerzőt játszotta el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás