promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő felirat áll Leslie Nielsen sírkövén, ami már emberek millióit nevettette meg – kép
Borítókép:  Leslie Nielsen / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Csupasz pisztoly-filmek sztárja, Leslie Nielsen a halála előtt gondoskodott arról, hogy a sírkövével mindenkinek mosolyt csaljon az arcára.

Leslie Nielsen minden idők egyik legviccesebb és legkedveltebb nevettetője, aki igaz, hogy először leginkább drámai szerepekben tündökölt, de egyebek között a Csupasz pisztoly-filmeknek köszönhetően az egész világ megtudhatta, hogy milyen jó humora van, manapság pedig a legnagyobb komikusok között tartják őt számon.

A 2010-ben elhunyt Leslie Nielsen állítólag imádta a fingós vicceket, így a legtöbb helyre magával vitt egy pukipárnát, hogy azzal nevettessen meg mindenkit – úgy tűnik, hogy a legendás színész valóban nagy örömét lelte a szellentéssel járó humorban, hiszen a sírkövén is az a felirat áll, hogy „Let 'er rip”, vagyis „Ereszd ki”.

Az eredeti angol szöveg több szinten is megállja a helyét, hiszen a fingós poén mellett arra is utalhat, hogy hagyják őt nyugodni – szóval ez is bizonyítja, hogy a 84 évesen örök nyugovóra térő Leslie Nielsen milyen zseniális figura volt, és valóban hatalmas veszteség, hogy már nincs köztünk, hogy a grimaszaival és a humorérzékével megmosolyogtasson minket még a legszomorúbb napokon is.

Itt lehet megnézni Leslie Nielsen sírkövét:


Kép: Profimedia

Itt pedig egy örökzöld Leslie Nielsen jelenet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás