promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az új Csupasz pisztoly, ráadásul Liam Neeson főszereplésével?
Borítókép:  Liam Neeson és Leslie Nielsen / via movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Family Guy alkotója Liam Neesonnel szeretné feltámasztani a zseniális Csupasz pisztoly-szériát, aminek annak idején Leslie Nielsen volt a főszereplője.

1988-ban került bemutatásra a Csupasz pisztoly című elborult rendőrkomédia, amiben Leslie Nielsen alakította a legendás Frank Drebin hadnagyot, aki mindig meghódítja a legszebb nőt, megoldja a legfurfangosabb ügyet, és közben persze a nézőket szórakoztatva a feje tetejére állítja a világot a baromságaival. A színész sajnos 2010-ben elhunyt, és vele együtt a Csupaszt pisztoly-szériától is könnyes búcsút kellett vennünk – vagy mégsem?

Úgy tűnik, hogy a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane fel akarja éleszteni a Csupasz pisztolyt, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy Liam Neeson lesz Leslie Nielsen utódja – bár az Elrabolva-trilógia sztárja tudja, hogy ez a szerep vagy véget vetne a pályafutásának, vagy egészen új, izgalmas irányba terelné azt.

Ez egyelőre még nem hivatalos, hiszen csak Liam Neeson említette, de az biztos, hogy egyszerre örömteli, és vészjósló az ötlet. Leslie Nielsen pótolhatatlan és utánozhatatlan, viszont Liam Neeson méltó módon léphet a nyomdokaiba, ugyanis kellően komoly ahhoz, hogy kellemesen meglepjen minket egy kis idióta humorral, Seth MacFarlane pedig pontosan erről híres, szóval akár még jól is elsülhet.

Manapság nem igazán láthatunk a Csupasz pisztolyhoz hasonló vígjátékokat, hiszen nagyon nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, ahol még tudunk szórakozni az agyatlan, de egyszerre zseniális poénokon, és még pont nem leszünk idegesek tőlük. Kérdéses, hogy ez a feladat mennyire lenne nagy falat a készítőknek, de az biztos, hogy Liam Neeson el tudná vinni a hátán az alkotást, ha végül hivatalossá válik a projekt – főleg, hogy elvileg nem akar többé akciófilmekben szerepelni, így könnyedén áttérhetne a komédiákra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás