Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ripityára tört az orosz modell Swarovski kristályokkal díszített sportkocsija

Ripityára tört az orosz modell Swarovski kristályokkal díszített sportkocsija

Színes

Ripityára tört az orosz modell Swarovski kristályokkal díszített sportkocsija

Színes

Promotions 07:37

A kétmillió darab csillogó kővel egyedivé varázsolt Lamborghinit 117 millióért vette.

Swarovski kristályokkal díszített, egyedi Lamborghini sportkocsival rendelkezett az orosz modell, Daria Radianova. A múlt idő azért indokolt, mert a 26 éves nő csillogó fekete gépcsodáját nemrég alaposan megtörték.

A 270 ezer font (vagyis 117 millió forint) értékű járgánynak egy londoni karambol során sérült meg igen csúnyán a bal hátsó része. Pedig Daria mindig szívesen dicsekedett el vele 650 ezer Instagram-követőjének, most pedig viheti a szerelőhöz.

A híradások szerint a Lamborghini parkolás közben tört tropára, kellemes megjelenésű tulajdonosa pedig akkor éppen nem ült benne. Az egyedi rendszámmal (DAR 11A) rendelkező sportkocsi tönkretevője angolosan távozott a helyszínről.

„Remélem, a karma lesújt rád, mielőtt én teszem!”

– átkozta meg a modell az ismeretlen elkövetőt. A fekete autó meglehetősen szokatlan küllemmel rendelkezik, hiszen olyan, mintha állandóak finom dér borítaná. Ez csak a rajta lévő kétmillió darab Swarovski kristály miatt van, amelyek természetesen tovább növelték a jármű értékét.

Daria rendkívül szerette a 2019-ben vásárolt játékszerét, amelyről gyakran posztolt valami hétköznapi dolgot. Hol a benzinkúton töltötte tele a tankját, hol pedig csak üldögélt benne a háza előtt. Az újságírók egyébként a képek alapján úgy sejtik, hogy a kocsitörés is a modell otthona előtt történt.

A kétmillió kristály felrakása 700 munkaórát vett igénybe, nem lehetett tehát túl olcsó extra. De Daria szerint mindenképpen megérte a pluszpénzt, hiszen a csillogása nem írható le szavakkal. A díszítést a Swarovski saját művésze, Vinceri végezte.

A pórul járt Insta-sztárnak nem ez az első ilyen masinája, 2020-ban ugyanis egy 150 ezer font értékű, egymillió kristállyal csillogóvá tett Lamborghini Huracanban fotózták le, hat évvel korábban pedig egy hasonlóan csicsás Mercedes CLS 350 autóban.

„Nagyon sok ékszerem van, a gyémántok ugyanis a lányok legkedvesebb barátai. Ezért vannak olyan autóim is, amelyek mintha gyémántokkal lennének borítva. Legszívesebben minden holmimra tennék ezekből a kövekből”

– nyilatkozta őszintén Daria. Aki az autók mellett természetesen a méregdrága cipők és táskák megszállott gyűjtője is. A ruhái is mind márkásak, néha a követői a szemére is vetik, hogy olyan, mintha az egyik Kardashian nővér lenne.

Borítókép: Profimedia