promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ripityára tört az orosz modell Swarovski kristályokkal díszített sportkocsija
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kétmillió darab csillogó kővel egyedivé varázsolt Lamborghinit 117 millióért vette.

Swarovski kristályokkal díszített, egyedi Lamborghini sportkocsival rendelkezett az orosz modell, Daria Radianova. A múlt idő azért indokolt, mert a 26 éves nő csillogó fekete gépcsodáját nemrég alaposan megtörték.

A 270 ezer font (vagyis 117 millió forint) értékű járgánynak egy londoni karambol során sérült meg igen csúnyán a bal hátsó része. Pedig Daria mindig szívesen dicsekedett el vele 650 ezer Instagram-követőjének, most pedig viheti a szerelőhöz.

A híradások szerint a Lamborghini parkolás közben tört tropára, kellemes megjelenésű tulajdonosa pedig akkor éppen nem ült benne. Az egyedi rendszámmal (DAR 11A) rendelkező sportkocsi tönkretevője angolosan távozott a helyszínről.

„Remélem, a karma lesújt rád, mielőtt én teszem!”

– átkozta meg a modell az ismeretlen elkövetőt. A fekete autó meglehetősen szokatlan küllemmel rendelkezik, hiszen olyan, mintha állandóak finom dér borítaná. Ez csak a rajta lévő kétmillió darab Swarovski kristály miatt van, amelyek természetesen tovább növelték a jármű értékét.

Daria rendkívül szerette a 2019-ben vásárolt játékszerét, amelyről gyakran posztolt valami hétköznapi dolgot. Hol a benzinkúton töltötte tele a tankját, hol pedig csak üldögélt benne a háza előtt. Az újságírók egyébként a képek alapján úgy sejtik, hogy a kocsitörés is a modell otthona előtt történt.

A kétmillió kristály felrakása 700 munkaórát vett igénybe, nem lehetett tehát túl olcsó extra. De Daria szerint mindenképpen megérte a pluszpénzt, hiszen a csillogása nem írható le szavakkal. A díszítést a Swarovski saját művésze, Vinceri végezte.

A pórul járt Insta-sztárnak nem ez az első ilyen masinája, 2020-ban ugyanis egy 150 ezer font értékű, egymillió kristállyal csillogóvá tett Lamborghini Huracanban fotózták le, hat évvel korábban pedig egy hasonlóan csicsás Mercedes CLS 350 autóban.

„Nagyon sok ékszerem van, a gyémántok ugyanis a lányok legkedvesebb barátai. Ezért vannak olyan autóim is, amelyek mintha gyémántokkal lennének borítva. Legszívesebben minden holmimra tennék ezekből a kövekből”

– nyilatkozta őszintén Daria. Aki az autók mellett természetesen a méregdrága cipők és táskák megszállott gyűjtője is. A ruhái is mind márkásak, néha a követői a szemére is vetik, hogy olyan, mintha az egyik Kardashian nővér lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás