promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz kigyúrt félistenként tér vissza a nyilvánosság elé?
Borítókép:  Alekosz / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz egy ideje búcsút mondott a közönségnek, de most visszatért, és úgy tűnik, hogy a testépítésben találta meg önmagát.

A Való Világ 4 nyertese, Alekosz mindig is egy érdekesnek mondható figura volt, aki a polgárpukkasztó „őrültségeivel” hol szórakoztatta az embereket, hol megijesztette, hiszen nem mindig lehet eldönteni, hogy mit is gondol komolyan. A híresség pár héttel ezelőtt „Akkor ennyi. Viszlát!” felkiáltással búcsúzott a közönségtől a Facebook-oldalán, de most úgy tűnik, hogy eljött az ideje a nagy visszatérésnek.

„A sikernek nem titka van, hanem ára”

– írta Alekosz egy képhez, amin súlyzók között van egy konditeremben, mintha testépítőnek készülne.

Úgy tűnik, hogy Alekosz most elhatározta, hogy kigyúrja magát, így az utóbbi heteket valószínűleg izzadva, súlyokat emelgetve töltötte – legalábbis erről árulkodik a nemrég kirakott Storyja is, hiszen ott már látható a botrányhős izmosodása és átalakulása.

A poszt láttán többen is azt találgatták, hogy vajon miért döntött úgy Alekosz, hogy felszed pár kiló izmot – az eddigi tippek közül pedig sokak szerint az tűnik leginkább a befutónak, hogy izompacsirtaként akarja meghódítani Baukó Évat, de ez egyelőre még csak egy megalapozatlan felvetés, bár még igaz is lehet.

Itt lehet megtekinteni Alekosz bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás