promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A nagy kebel nem kritérium, a fenék majd kompenzálja azt” – Alekosz kilóra pontosan megmondta, hogy milyen nő kell neki
Borítókép:  Alekosz / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz nemrég többmilliós használt autót keresett, most pedig elárulta, hogy luxustinik felszedéséhez kell neki az új kocsi.

A bizonyos körökben modern alfahímnek számító Alekoszról már a Való Világ 4-ben kiderült, hogy egy igazán különleges figura, azóta pedig csak biztosabbá vált, hogy ő az ország egyik legkarakteresebb embere, hiszen bármikor is szólal meg, szinte mindig nagy port kavar a szavaival. Nemrég például az emberek segítségét kérte abban, hogy 7-10 millió között találjon egy használt autót, most pedig elárulta, hogy miért – az indoklása pedig nemcsak meglepő, de sokak számára egészen felháborító is.

„Tegnap használtautó vásárlásához kértem tanácsot segítséget, amit nagyrészben, meg is kaptam. A legtöbben, hozzáteszem jogosan, arra voltak kíváncsiak, milyen célokra szeretném azt. A személyreszabás érdekében, akkor most közlöm. 18-25 éves, 40-45 kilós, hosszúhajú, tetoválatlan, csöndes, odaadó, simulékony, munkanélküli Luxustinédzserek szállítására kell. sos!

Nem, nem az igazit keresem! És hősszerelmes sem szeretnék lenni. Pusztáncsak Luxustinédzserekkel szeretnék érintkezésbe kerülni. Ehhez Luxusautó kell. Kastély, Hermes mamusz, van! A leány lehet lenéző-flegma, arrogáns vagy durcás. Vagypedig cute! Tehát aranyos. Tulajdonképpen, mindegy. A nagy kebel nem kritérium, a fenék, majd kompenzálja azt. Körtetini legyen!

Használtautót vásárolnék 7-10 millió forint között! Ki mit ajánl? Milyet érdemes venni? Karácsonyra énmár Luxustinédzserrel szeretnék lenni”

– írta Alekosz.

A Való Világ 4. szériájának győztese ezzel egész konkrétan elmondta, hogy pontosan milyen nőt keres maga mellé, egy kommentben pedig így jellemezte saját magát – hátha valaki nincs tisztában azzal, hogy ki is az az Alekosz:

„Nagy Alekosz nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző. Csak a teljesség igényének a kedvéért.”

Jó kérdés, hogy Alekosznak ezzel sikerült-e esetleg felkeltenie az áhított „luxustinik” érdeklődését, de az biztos, hogy meghökkentően határozott elképzelései vannak, amikkel érthető módon sikerült rendesen kiakasztania egyeseket.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás