promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen izomkolosszus? Így néz ki most Sylvester Stallone imádott „ellenfele”, Apollo Creed - videó
Borítókép:  Profimedia/(C)MGM/UA film
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Apollo volt Rocky baráti ellenfele a filmekben.

A Rocky-sorozat a világ egyik legnépszerűbb filmes szériája, ráadásul a leghosszabb bokszos saga, amely nélkül valószínűleg mindenkinek egy pöppet szegényebb lenne a gyerekkora, de legalábbis egy hőssel sajnos könnyebb lenne az életünk. 

A filmben Sylvester Stallone igazából a saját élettörténetét meséli el, az őszintesége pedig elementáris erővel sugárzik a képkockákról. Az első két részben legnagyobb ellenfele későbbi legjobb barátja a filmben Apollo Creed volt, azaz Carl Weathers.

A színésznek ugyan ezek a legnépszerűbb filmjei, ám a Rocky előtt és után is szerepelt rengeteg más alkotásban, többek között a Happy, a flúgos golfosban. Közben rengeteg epizódszerepet vállalt több sorozatban is.

Legutóbb a Mandalorian-szériában láthattuk Greef Karga szerepében.

Stallone amúgy a Creed-film forgatásához szeretett volna felhasználni falashbackeket az előző filmekből, és ehhez Dolph Lundgrentől, Mr. T-től és Carl Weatherstől is engedélyt kért, ám utóbbi azzal a feltétellel ment volna csak bele, ha kap valamilyen szerepet a filmben. Ezt azonban Stallone elutasította, hiszen Apollo meghalt a negyedik részben. Később elásták a csatabárdot, Weathers pedig engedélyezte a felvételek használatát az elkövetkező filmekben.

A színész a Mandalorian-ban vállalt szerepe után még Emmy-jelölést is kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás