promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Lajos „kitálalt” Majka feleségének múltjával kapcsolatban - tovább folytatódik az adok-kapok a két sztár között
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ami korábban kezdődött, most folytatódik.

Majka még november elején eresztett el egy fura mondatot a Sztárbasz sztár leszek! műsorban, amelyben a Dáridót is szóba hozta. A versenyben éppen Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám című dalát adta elő, a produkció szinte hibátlan volt, ám mégsem e miatt maradhatott emlékezetes.

Az egyik zsűritag, Majka ugyanis azt mondta a produkció után:

„Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális”

Ezzel pedig Lajcsi peres ügyére is célozhatott az énekes-műsorvezető.

Galambos Lajos most a Story magazinnak nyilatkozott, mint elmondta, Majka egyetlen számát sem ismeri, de ha ismerné, akkor sem gondolja, hogy egy kalap alá lehetne őt venni Aradszky Lászlóval.

A zenész úgy érzi, hogy Majka már túllépte a jópofaság határát. Galambos Lajos ezért a lapnak mesélt Hajni dáridós múltjáról, többek között kifejtve azt is, hogy Majka felesége a Dáridóban kezdte a pályafutását.

„Dundikát egy édes, kedves, szeretnivaló lánynak ismertük. A mirigyek az Ugribugri becenevet adták neki” - nyilatkozta Lajcsi. Majd azt is elmondta:

"Ha rám nem is, legalább a feleségére tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja!"

Lajcsi még hozzátette:

"Semmit nem akarok rendezni vele. Szerintem még nem is találkoztunk. Én zenésziskolában tanulta, ő nem tudom, hol, mert azt a műfajt, amit képvisel, zeneiskolában nem tanítják"

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás