Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka túl messzire ment? – Nyilvánosan alázta meg Curtist

Majka túl messzire ment? – Nyilvánosan alázta meg Curtist

Színes

Majka túl messzire ment? – Nyilvánosan alázta meg Curtist

Színes

Promotions 13:13

Majka kirakott magáról egy retro képet, ezt pedig természetesen nem tudta szó nélkül hagyni Curtis, viszont ami ez után jött, az sokakat kiakasztott.

Majoros Péter, azaz Majka és Curtis már hosszú ideje barátok, illetve sikeres zenésztársak. Igaz, hogy pár éve volt egy mélypont a kapcsolatukban, de azóta újra egymásra találtak, és már nagyon várják a közös fellépéseket, hogy élőben is előadhassák az utóbbi hónapokban megszületett slágereket, amiket azóta is nagy örömmel pörgetnek a rajongók.

Majka nemrég megosztott egy elég réginek tűnő fotót, amin szinte suhancként láthatjuk őt, Curtis pedig nem bírta ki, és igaz barátként rögtön kommentelt alá egy mókás kis beszólást.

„Járunk?”

– írta poénkodva Curtis a nosztalgikus képhez, majd hamar megérkezett Majka válasza, de abban nem volt köszönet:

„igen... 12.étől bekaphatod a kocsiban”.

Ez meglepően kemény reakció volt a rappertől, így nem csoda, hogy páran kiakadtak. Sőt, volt, aki egyenesen „tahó”-nak nevezte Majkát, szóval lehet, hogy egy kicsit túlment a határon azzal, hogy így megalázta Curtist, ráadásul nyilvánosan.

Aki pedig azon gondolkodik, hogy Majka miért pont 12-ét említette a durva válaszában, annak eláruljuk, hogy azért, mert június 12-én lesz Majka és Curtis koncert Siófokon a Plázsban, szóval aki élőben szeretné hallani a zenéjüket, annak ott a helye.

Itt lehet megtekinteni Majka retro fotóját:

Borítókép: Majka / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria