promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva nem áll le: most a Farm VIP győztesét hozta nyilvánosságra
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva most kivételesen nem az RTL Klubnak, hanem a TV2-nek tört borsot az orra alá a Puzsér Róbertnek címzett üzenetével, amiben elárulta a Farm VIP győztesét.

A Való Világ 4 harmadik helyezettje, Baukó Éva az utóbbi hónapokban ismét a figyelem középpontjába került, hiszen nagy port kavart, mikor nyilvánosságra hozta, hogy ki nyeri a Survivor, Nyerő páros illetve A Konyhafőnök VIP című műsorokat. Sokan úgy gondolták, hogy a botrányhősnő kifejezetten az RTL Klubnak próbált hadat üzenni ezzel, Puzsér Róbert szerint pedig állítólag a TV2 „megbízásából” csinálta ezt.

Baukó Éva most nyilvánosan reagált Puzsér Róbert vádjaira, ráadásul közben nekiment a TV2-nek is, hiszen elárulta, hogy ki nyeri a november 22-én induló Farm VIP című műsort:

„Többet már nem fogok spoilerezni, mert már unom ezt a sok sz*r tv-st, de hogy ne legyek bevádolva a részrehajlással Puzsér Róbertek üzenem , hogy a Farm Vip győztese véleményem szerint : Fehér Holló”.

Úgy tűnik, hogy Baukó Éva még egyszer utoljára adott egy hatalmas gyomrost a magyar televíziózásnak azzal, hogy már az indulás előtt kikotyogta a TV2 sikervárományos produkciójának győztesét – bár a visszajelzések alapján szinte az összes kommentelő azt szeretné, hogy folytassa a „jó szokását”, szóval több mint valószínű, hogy nem ez volt az utolsó hasonló eset.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás