promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva nyilvánosságra hozta, ki nyeri A Konyhafőnök VIP új évadát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva hadat üzent az RTL Klubnak: a Survivor és a Nyerő páros győztesének leleplezése után most azt árulta el, melyik híresség nyeri meg A Konyhafőnök VIP új évadát, ami még el sem indult.​

Baukó Éva nem tud leállni. A Való Világ egykori szereplője már rég eldöntötte, hogy bosszút áll az RTL Klubon, és idő előtt nyilvánosságra fogja hozni, hogy kik fogják megnyerni a csatorna közkedvelt műsorait.

Először a Survivor végkimenetelét vezette le a közösségi oldalán, ráadásul nem csak a győztes nevét árulta el, de arra is kitért, hogy a versenyzők milyen sorrendben fogják elhagyni a szigetet, majd kiket fognak visszahozni a játékba.

Éva rengeteg embert magára haragított ezzel, és valószínűleg az RTL Klubnál sem örültek annak, hogy az egykori villalakó efféle bosszúhadjáratot folytat ellenük. Miután véget ért a Survivor, Éva elérkezettnek látta az időt, hogy a Nyerő páros végkimeneteléről is lerántsa a leplet.

Évát már akkor halálosan megfenyegették, hogy ne merje elspoilerezni A Konyhafőnök VIP új évadát is, és mind ez idáig úgy tűnt, a botrányhős celeb nem is volt ennek az információnak a birtokában, hiszen elmondása szerint nem rajong a gasztroműsorokért.

Most viszont az egyik régi posztja alatt megjelent tőle egy új komment, amiben azt kérdezte a követőitől, hogy elárulja-e A Konyhafőnök VIP győztesét is. Mivel többen is azt válaszolták, hogy igen. Hogy aztán most is igaza lesz-e Évának, az csak az évad végén derül ki. Az állítólagos győztes nevét megtaláljátok Baukó Éva közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás