promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Baukó Évának végig igaza volt: már hetekkel ezelőtt elárulta a Nyerő páros győzteseit
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva több hete nyilvánosságra hozta, hogy Kamarás Norbiék lesznek a Nyerő páros győztesei, és ez így is történt.

Az egykori Való Világ versenyző, Baukó Éva szinte hadat üzent az RTL Klubnak, hiszen először a Survivor nyertesét árulta el a közönségnek, majd a Nyerő páros győzteseiről rántotta le a leplet hetekkel a finálé előtt. A botrányhősnő akkor azt mondta, hogy Kamarás Norbi és Kármán Odett végeznek az első helyen, és úgy tűnik, hogy végig igaza volt.

Molnár Gusztiék hősiesen küzdöttek, de végül a tegnap esti adásban kiestek egy kegyetlen próbatétel miatt, ahol kötéllel húzták a hideg vízzel locsolt, hűvös széllel fújt sztárpárokat, így Pataki Zitáék és Kamarás Norbiék közül kellett eldönteniük a többieknek, hogy kik legyenek a nyertesek – a szavazatok többségét a Kamarás Norbi-Kármán Odett páros kapta, akik elképesztően örültek a győzelmüknek.

Pataki Zitáék nem csalódtak a második hely miatt, hiszen egy hatalmas kalandként élték meg a Nyerő párost, és ezzel szinte mindenki így volt. Az RTL Klub sikerműsora idén is tartogatott felejthetetlen pillanatokat a nézőknek, hiszen volt itt sírás, nevetés, izgalom, félelem, rengeteg vita és ölelkezés is – szóval minden, ami egy igazán szórakoztató műsorhoz kell.

Itt lehet megnézni a szavazás pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás