promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hasonlóság? Így néz Sylvester Stallone 24 éves, ritkán látott féltestvére, Dante Stallone - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dante Stallone idén töltötte be a 24. életévét.

Kevesen tudják, de a Feláldozhatók- és a Rocky-filmek sztárjának, Sylvester Stallonénak édestestvérén, Frankon kívül van még három féltestvére is, közülük a legfiatalabbat Danténak hívják. Az apukájuk közös, a 2011-ben elhunyt idősebb Francesco Stallone.

A 24 éves, a család többi tagjához hasonlóan izmos fiú teljes neve Dante Alexander Stallone. Dante amúgy nagyon aktív az Instagramon is.

Dantéről nem lehet sokat tudni, bár a képei alapján elég nagyvilági életet él. A fiú amúgy a Floridai Egyetemre jár, és biológiát tanul.

Francesco Stallone élete során háromszor házasodott, foglalkozására nézve eredetileg fodrász volt, de később kicsit megmártózott a művészeti szcénában is, többek között elvállalt egy rövid szerepet a Rocky-ban is. Egyetlen könyvet is jegyez.

Francesco volt az, aki kivándorolt az Egyesült Államokba, ő maga még Szicíliában született 1919-ben, majd az egész családdal vándoroltak ki még 1932-ben, később bevonult az amerikai hadseregbe is, sőt, még a második világháborúban is teljesített katonai szolgálatot.

Íme a legkisebb Stallone-fiú:

(via The Sun)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás