promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde ismét fiatal fiúkkal pózol az új naptárában – fotók
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde már nem igazán akart a 2022-es naptárat, de a rajongói követelték, hogy csinálja meg.

Az is lehet, hogy eljön a világvége 2022-ben, de legalább Kiszel Tündének már van naptára, amit megvehettek a rajongók. Ha lenne időkapszula, akkor ezt biztosan sokan beletennék.

Kiszel Tünde egy bevállalós naptárat tervezett tavaly, de a járvány miatt nem tudták összehozni a fotózást. Utána jött az ötlet, hogy a 2021-es anyag legyen egy afféle „best of”, vagyis összeválogatták benne a celeb legjobb és legvadítóbb képeit.

Szóval nem a Phosotshop műve volt, hogy Kiszel Tünde ilyen fiatal a képeken. Mivel sosem írták ki, hogy melyik fotó mikor készült, így mindegyiknél csak tippelni lehetett, hogy a celeb éppen hány éves.

Kiszel Tünde a 2022-es naptárjában ezúttal történelmi korokat jelenített meg. Rengetegen voltak a dedikáláson, és az Instagram bejegyzésben láthatjuk, hogy ismét lesznek olyan képek, amiken a celeb fiatal fiúkkal pózol, de már kicsit visszafogottabban, mint 2020-ban.

„Nagyon jól sikerült a 2022-es falinaptáram bemutatója!Számtalan kedves Rajongóm eljött a dedikálásra. Kígyózó sorok álltak a Why Not Bistroban! A fiatalok nagyon kedvesek és tisztelettudóak voltak! Rengeteg közös fotót készítettünk! Csodálatos, felejthetetlen este volt!”

- írta Kiszel Tünde a bejegyzésében.

Több kép is fel van töltve, szóval ne felejtsetek el lapozni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás