promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg sem érjük 2022-t? Meteorzápor sújt le a Földre decemberben - állítja egy időutazó, aki 2741-ből jött figyelmeztetni minket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy időutazó férfi azt állítja, hogy idén decemberben egy meteorzápor fog lecsapni a Földre, és az űrlények is megjelennek.

Lassan minden nap újabb és újabb időutazókról hallunk, akik állítólag a messzi jövőből érkeznek hozzánk, hogy mutassanak valamit a jövőbeni világunkból, vagy éppen figyelmeztessenek a világvégére.

A TikTok-on egy 2741-ből jött időutazó már több érdekes jóslattal állt elő korábban: egyszer azt állította, hogy szeptemberben egy földönkívüli 4000 szakmunkást és gyermeket visz el a Proxima B-bolygóra, hogy megvédje őket a Földre érkező ellenséges idegen fajtól, továbbá azt is mondta, hogy szeptember 14-én a történelem legnagyobb hurrikánja fogja elérni Dél-Karolinát.

Most egy újabb videóval állt elő, amiben a decemberi történéseket jósolta meg, és ha hihetünk neki, akkor nem kizárt, hogy meg sem fogjuk érni a 2022-es évet.

Az időutazó szerint decemberben három tinédzser egy Tyrannosaurus rex tojásának segítségével megnyitnak egy átjárót egy alternatív univerzumhoz, aztán később egy meteorzápor éri el a Földet, majd az idegenek is megérkeznek hozzánk.

Nem ő az egyetlen, aki a TikTok-on jósolja meg a világ történéseit: nemrég valaki azt állította, hogy 2022-ben az Atlanti-óceánban fogják megtalálni Atlantiszt, aztán augusztusban a NASA talál egy tükrözött Földet, októberben pedig nyolc ember kap majd szupererőt a Nap extrém energiájából.

A Mirror pedig éppen a hét elején adott róla hírt, hogy egy 2027-ből érkezett időutazó egy videofelvételt tett közzé egy üres városról, bizonyítva ezzel, hogy pár éven belül ki fog halni az emberiség, és ő lesz az egyetlen túlélő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás