promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nyomod a számba a melledet!?” – Győzike nem bírta tovább, muszáj volt rászólnia Kiszel Tündére
Borítókép:  Győzike / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Van életünk című műsorban Kiszel Tünde próbált segíteni Győzikének egy fotózáson, de a showman nem igazán tudott koncentrálni a naptárdíva dekoltázsa miatt.

Gáspár Győző és Gáspár Bea voltak a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorának vendégei, amiben Győzike előadott egy dalt, majd betekintést engedett a Van életünk egyik jelenetébe, amiben éppen naptárfotózáson vesz részt – és természetesen nem más segített neki ebben, mint maga Kiszel Tünde, de volt egy „kis” gond a közös munkával.

Győzike rutinosan pózolt a fotósnak, de Kiszel Tündének ez nem volt elég jó, ezért odament hozzá, és próbálta úgy beállítani őt, hogy minél szexibb legyen – viszont Gáspár Győző ezt nem igazán értékelte, ugyanis a naptárdíva nagyon megnehezítette számára a koncentrációt a hatalmas dekoltázsával, és ezt nem tudta szó nélkül hagyni.

„Tündi, te direkt a melledet mutogatod nekem? De most őszintén. Ahogy jössz, közeledsz hozzám, állandóan a melledet tolod előre. Most direkt akarod? Tündi, rohadjak meg. Légyszíves így takard el a melledet, aztán úgy gyere közelebb. Hát rendesen nyomod a számba a melledet!?”

– hangzott el Győzike szájából.

Kiszel Tünde utólag elárulta, hogy jól esett neki, hogy a showman zavarba jött a dekoltázsától, szóval ezek alapján szent a béke köztük.

Itt lehet megnézni a fent idézett jelenetet és Gáspár Győző előadását, illetve interjúját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás