promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas titkot árult el Dwayne Johnson, ami miatt eléggé kiakadtak az emberek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szikla pont ezért akarta elmagyarázni a rajongóknak, hogy miért van ez az érdekes szokása.

Aki nagyon unatkozik a hétvégén, az vesse bele magát a Netflix új filmjébe, amiben összeállt a Gal Gadot, Ryan Reynolds, Dwayne Johnson trió. Vegyesek voltak a kritikák, de aki egy agykikapcsolós kalandfilmre vágyik, az biztosan nem fog csalódni.

Dwayne Johnson nagyon precíz, és figyel arra, hogy munkájában a maximumot hozza, persze úgy, hogy közben nem hanyagolja el a magánéletét sem.

Igyekszik motiválni az embereket, de azért nála is van olyan, amikor a rajongók fennakadnak egy-egy érdekes szokásán. Az egyik az, hogy az edzéseken műanyag palackokba szokott pisilni. A sztár az Esquire magazin videójában bevallotta, hogy ez nem kamu, és tényleg ezt szokta tenni, azonban el is magyarázta, hogy miért.

„Hadd helyezzem kontextusba a dolgot. Nem olyan palackról van szó, amit megvásároltam, és amiben vizet szoktunk tárolni, hanem olyan műanyag flakonról, amire már nincs szükségem. Általában olyan edzőtermekbe járok, ahol nincsen mosdó, csak meleg levegő, izzadság és kosz”

- idézte Johsont a 24.hu.

A színész hozzátette, hogy az edzés során rengeteget folyadékot visz be, és túl gyors az anyagcseréje, szóval ez a legkényelmesebb megoldás.

Lehet sokaknak ez kiakasztó szokás, de a muszáj nagy úr.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás