promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiba csúszhatott a rendszerbe, Erzsébet királynő kitüntetett egy online szexboltot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Izgató fehérneműkön, pajzán szexuális segédeszközökön jelenhet meg az uralkodói embléma.

A Lovehoney egy brit cég, amely szexuális segédeszközöket, erotikus ajándéktárgyakat és fehérneműket árusít az interneten. A vállalkozás a közelmúltban megkapta az uralkodói jóváhagyó pecsétet Erzsébet királynőtől.

Mindez elég ciki bakinak tűnhet kívülről nézve, de nem feltétlenül az. Nyilvánvaló, hogy alapos megfontolás után döntöttek úgy, hogy a Lovehoney hozzájuthat a határozott időtartamra (5 évre) szóló kiváltságokhoz.

Az szokta megkapni a Queen’s Awards for Enterprise díjat, aki a maga területén kiemelkedőt produkál az innováció, a nemzetközi kereskedelem, a fenntartható fejlődés területén. A győztesek rendszeres meghívást kapnak az uralkodói fogadásokra, kitűzhetik a minősítésről szóló zászlócskát a központi irodára, és az emblémát a reklámtermékeken is felhasználhatják.

Nos, azt még nem tudni, hogy néz ki egy ilyen királynői matrica például egy vibrátort hirdető szóróanyagon, de ha ez Erzsébetnek nem kínos, akkor másnak sem lehet az. Az Egyesült Királyságban egyébként ez az egyik legnagyobb presztízsű üzleti díj, amelyet a Lovehoney azért érdemelt ki, mert 56 millió fontra ugrott a nemzetközi forgalma.

A britek szívesen veszik igénybe a szolgáltatásait, a 2002-ben alapított cégnek nagyjából 2,2 milliós vásárlói bázisa van. A környezettudatos szexjátékok és a fenntartható termelésből származó bugyik, melltartók nagy érdeklődésre tartanak számot a szigetországban.

A Lovehoney igyekszik más termékekkel is a vásárlói kedvében járni, nemrég például piacra dobta szexi adventi kalendáriumait, potom 60 fonttól kezdődően (ez nagyjából 25 ezer forint). A hangulatban lévő párok ezekből mindennap izgalmas szexuális segédeszközöket, fehérneműket húzhatnak elő, hogy azokkal dobják fel szerelmi életüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás